Şimdi Ara

DELTADEX'TEN AÇIKLAMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DELTA GÜVENDİĞİN ARKADAŞLARIN KİMLER ÖĞRENEBİLİRMİYİM ACABA BEN DAHİLMİYİM ONLARIN İÇİNE..ORTAKLIK KONUSUNDA BENDE SENLE AYNI FİKİRDEYİM ..TEK OYNAMAK DAHA ZEVKLİ ..İNSAN BAŞARININ YÜZDE YÜZ KENDİNE AİT OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP DAHA ZEVK ALIYOR OYUNDAN..

BİDE POKEMARKET HESABINDA 4-5 TANE DARK ANORİTH VAR BİRİNİ VERSENE BANA

FORUMA DÖNERSEN GÜZEL OLUR SEVİNİRİZ..
  • Aliihsan kardeş,
    Güvendiğim insanların kimler olduğu bende kalsın.Çünkü arkadaşları bu şekilde kategorize etmek kırgınlıklara yol açabilir.Mesela çok sevdiğimiz ve güvendiğimiz birini yazmayı unutursak gücendirebiliriz.Sana gelince eskiden beri tanışırız,yanlışını görmedim.Sana güvenirim.Anorith konusuna gelince lafı olmaz, ne demek,teklif at sen (gereksiz ve ezik bişeyle ) ben kabul ederim.
  • Evet Be Deltadex Abi Foruma Dön Lütfen.Bide Abi Sen Binbaşıydın Mesaj Sayın Neden Düştü?
  • SAĞOL..BENİM DE SENİN İÇİN DÜŞÜNCELERİM AYNI

o zaman pokemarkete ben yapıyım teklifi tradedemi d.anorith

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliihsanuz -- 25 Ağustos 2007; 14:33:25 >
  • delta pokemarketin tradesinde yok dark anorith daha doğrusu hiç bişe yok
  • şu an atıyorum trade,
    Bakmamıştım özür dilerim,hemen teklif edersen kabul edeyim
  • yaptım..şimdiden sağol..
  • walla ne diyeyim ün şöhret hepsi var komplolar olcak bunlar doğal

• Deltadex Abi Geri Dön Yaa Forumda Kimse Kalmadı Adam Gibi Yeniler Bi Geldi Forum Dağıldı Nerdeyse Senin Gibi Yürekli İnsanlar Ayrıldı Forumdan Kalan Kişiler İse Seviyesizlerden Başkaları Değil Kimse Üzerine Alınmasınnn !!!! Ben Forumda ki Bazı Kişilere Sylüyorum Mesela Post Kasmak İçin Hep Foruma Girenlerr
  • quote:

Orjinalden alıntı: deltadex

quote:

Orjinalden alıntı: by leon

@deltadex hocam ortaklıga sıcak bakmıyorsun ama cok güvendigin biriyle ortak olup senin acıgını kapatsa hemde puanını yükseltse güzel olmaz mı

quote:

Orjinalden alıntı: doancan44

by leon a katılıorum bni alabilirsin referansları war

Arkadaşlar,
    Düşündüğünüz için sağolun ama konu puanı yükseltmek değil.Yükseltince ne olacak ki?
    Ayrıca Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisi kuramını bilirsiniz.Kendini gerçekleştirme diye bir basamağı var.
    Benim adıma arkadaşlar kasınca ben bundan haz duyamam.Oynadığım süre boyunca birçok arkadaş karşılıksız poke,poke charının tamamını veya karşılıksız milyon exp.li poke vermek istediler.Biraz önce anlattığım sebepten geri çevirdim tüm teklifleri.
    Birşeyi başarmak için çaba gösterdikçe alınan lezzet çoğalıyor.Ben şimdi hiç elimi sürmeden çalarak,dolandırarak birinci olsam ne haz alabilirim ki bu oyundan,
    Bu nedenle ;
    Ortaklık düşünmüyorum.Bunu daha önce teklif eden arkadaşlara da anlattım.Yalnızca OYNAMAMAYA KARAR VERDİĞİMDE hesabımı güvendiğim bir arkadaşıma devredebilirim.

deltadex düşüncelerinde haklısın kendi yaptıgın bir şeyden tat almak istiyorsun bu kararına saygılıyım sana karışma hakkına sahip degilim ne yaparsan 7 den yukarı çıkamayacaksın ama sen türklerin tt deki tek gurursun sen bu gözle bakarsan hem sen arkaya düşersin hemde türkler gene karışmak istemiyorum fikirlerine saygı duyuyorum ortaklıgın dayanışma oldugunu bir savasta inancı olan ordunun yada takım oyunu oynayan bir futbol oynayan takımın bireyselligin önüne gectigini tavsiye ederim...

ama kardesim bir şeyi net sölüyorum sen bu forumda 1 senede gördügüm kadarıyla en saygılı pokemonda en güçlü üyesin sende bırakmaya yakın bir hava sezimliyorum inşallah düşüncelerim yanlıştır

kardesim her zaman biz forum olarak arkandayız bunu unutma sen istemesen bile gerek poke vs

• Deltadex kardeş öncelikle hoşgeldin demek istiyorum tatilden döndün galiba.Forum senin gibi onurlu kişilere hasretkaldı.

ortaklık konusuna gelince bende tek klmayı seviyorumhalada seviyorumama Battlestar-x rica etti kendisini de 3-4 aydır forumdan olsun başka bir oyundan (yerdeniz) tanıyordum öyle ortak oldum yoksa bende olmam.

Umarım geri dönersin hiçmi deilse yeni kardeşlerimize yardımcı olursun hem sen bizim ustamızsın

kendine iyi bak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.