quote:Orijinalden alıntı: ngerekliquote:Orijinalden alıntı: Noventaa sağol ama sanırım o değil Neden lazım ki?Alıntıları Göster pm den anlatırım sen biliyorsun zaten
quote:Orijinalden alıntı: Noventaapm den anlatırım sen biliyorsun zatenAlıntıları Göster Ne işler çeviriyonuz bakim siz
quote:Orijinalden alıntı: DARKRUSE Ne işler çeviriyonuz bakim siz Bir iş olursa hep beraber çeviririz.
quote:Orijinalden alıntı: ngerekliquote:Orijinalden alıntı: DARKRUSE Ne işler çeviriyonuz bakim siz Bir iş olursa hep beraber çeviririz.Alıntıları Göster evet işi ecerirsem haber vericem darkruse hiç merak etme yasinköse pmlerime cevap yaar mısıın
quote:Orijinalden alıntı: Noventaaevet işi ecerirsem haber vericem darkruse hiç merak etme yasinköse pmlerime cevap yaar mısıın Alıntıları Göster Pokemon ID si veritabanında pokemonların topladığı tablodaki her verinin numarası oluyor.
quote:Orijinalden alıntı: -FeYYaZ- Pokemon ID si veritabanında pokemonların topladığı tablodaki her verinin numarası oluyor. tecrübe konuştu
quote:Orijinalden alıntı: catresquote:Orijinalden alıntı: -FeYYaZ- Pokemon ID si veritabanında pokemonların topladığı tablodaki her verinin numarası oluyor. tecrübe konuştuAlıntıları Göster konuşur ben de nasıl bulacağımı buldum
quote:Orijinalden alıntı: Noventaakonuşur ben de nasıl bulacağımı buldumAlıntıları Göster bence pokemon idi pokemon indigo için lazım eskiden öyle bir yöntem vardı. hala youtube de videoları var ama çalışmıyor o yöntem.
quote:Orijinalden alıntı: Yasin Köse quote:Orijinalden alıntı: DARKRUSE Ne işler çeviriyonuz bakim siz Bir iş olursa hep beraber çeviririz. Dh Power
quote:Orijinalden alıntı: %100quote:Orijinalden alıntı: Yasin Köse quote:Orijinalden alıntı: DARKRUSE Ne işler çeviriyonuz bakim siz Bir iş olursa hep beraber çeviririz. Dh PowerAlıntıları Göster ok iş çevirirsem zaten size habewr vericem ama herkes bilince oyun kötü oluyor
quote:Orijinalden alıntı: Noventaaok iş çevirirsem zaten size habewr vericem ama herkes bilince oyun kötü oluyorAlıntıları Göster Cheat Engine ile mi bir şeyler yapıyorsun?
quote:Orijinalden alıntı: DARKRUSECheat Engine ile mi bir şeyler yapıyorsun?Alıntıları Göster yok ben sana anlatırım
quote:Orijinalden alıntı: Noventaayok ben sana anlatırım Alıntıları Göster noventaa kardeşim bana da anlat pm den
quote:Orijinalden alıntı: kralcınoventaa kardeşim bana da anlat pm denAlıntıları Göster daha olmadı sorunlar var bitsin anlatırım
quote:Orijinalden alıntı: Noventaaelinde shiny efsanesi olan bana idsini verebilir mi?bişi sorcam elektrik pokemonu nerden çıkar:D Önceden burda aktiftim craterda tüm pokeler 100 levellde 2-3 taane efsane vardı am aşifremi ayzınca gitti.Delugede yeni başladım