* Live battle * Special powers for the types dark,ghostly,metallic... etc. * Restarting battle with same user (computer controlled) * Add pokemon to trade directly after catching * Battle users from their profile page (computer controlled and live) * Show total number of particular pokemon * Ability to see others stats/team/pokemon (sorry for not doing this yet) * Updating of attacks when pokes evolve (optional) * Make pokemon appear in the right places * Red, yellow and green for hp bars depending on percentage of health * Save sent messages? * Fix trade search * Add 'switch pokemon' feature in battles? * select multiple pokemon to put up for trade * A 'remove all from trade' button perhaps? * Quoting in messages, and a reply button * A better pokedex that can be arranged in alphabetical order too * Better Trade system * Add friends / ignore users (for messaging) * Option to only accept messages from friends * See friends in maps * See whos online and how many are online in the game * Maybe some computer trainers * Better battling system that'll make cheating very hard (This is why I'll be resetting/lowering the exp of pokes with very high exp and maybe battles too so they don't get a head start.)
URL for Testinghttp://dev.pokemondeluge.com/ (some parts might be broken, so don't use it for stuff like trading yet)
Türkçe Çeviri: Eklemeyi düşündüklerim: -live battle dark,shiny vs özel güçleri -computer batlle da aynı savaşı tekrarlamak -pokemon yakalar yakalamaz trade e atmak -profil sayfasından savaş başlatmak -bi pokemondan oyunda kaç tane var görebilmek -başkalarının pokemonlarını vs görebilmek -pokemonların evriminde atak değiştirme şansı -doğru haritada doğru pokemonların çıkması (çimende su pokesi falan çıkmaz artık) -can azaldıkça çizginin rengi değişecek (GB oyunları gibi) -gönderilen mesajları saklama özelliği -trade aramasını düzeltme -savaş esnasında poke değiştirme -birden çok pokeyi trade e koyma -tüm pokeleri trade den kaldır özelliği -alıntı ve cevapla özelliği (mesajlar için) -daha gelişmiş bi pokedex (alfabetik sıralama vs) -daha iyi trade sistemi -arkadaş ekleme, kişi engelleme -haritada arkadaşları görebilme -kim/kaç kişi online görebilme -yeni trainerlar -yeni savaş sistemi (hile yapmayı zorlaştırıcı) Bu sebeple bazı yüksek expli pokeleri resetleyeceğim, herkes eşit başlasın
test linki yukarda
bunlar oyunun programcısı d1g1t in yeni versiyonda geleceğini söyledikleri, yeni versiyon 1 ay gibi bi süre sonra çıkıcak
iyide yeni linki denedim ben pokemonumu orada evolve yaptim ama evolvesi degisirken atacklar degismedi???
daha test aşamasında çoğu özellik eklenmedi sadece görsel olarak değişim var şimdilik
madem exp kalkmıyo bana nası exp kasılır anlatırmnısnız trainerlerden alınan 2k explerle 1m kasılamz çünkü.
çok güzel olmuş
hmm...anliyorum o zaman oyunu noormal yerindenmi oynayalim yoksa bu yeni sitesindenmi oynayalim pekii?
peki bir soru daha o zaman bu yenilendigi zaman bizim evrim gecirmis pokemonlarimiza verilmemis ataklar verilecekmi???
Yeni tasarım daha güzel.
Live Battle veya mapda kaç kişinin olduğunu göremedim.
quote:
Orijinalden alıntı: cnkforever
daha test aşamasında çoğu özellik eklenmedi sadece görsel olarak değişim var şimdilik
eski adresten oynayın yenide sorunlar olabilir
atak değiştirken sourcak heralde
Can oyun bu sitede devam etmicekmi??? Yoksa o deneme surumu olan linkten mi devam edicek???
Güzel olursa yeniden başlarım
yok ya bu linkten devam edicek o test amaçlı
süper olcak
o bir ay uzar garanti adam baya sallamış çünkü oyun şuan 0 gibi bişey basit şeyler var yakalama-trade falan filan adamın yazdıkları birazanlarsınız yakafası iyi herhalde fazla uçmuş
oyun dediğim gibi şuan 0 gibi birşey adamın vaatleri çok yüksek
quote:
Orijinalden alıntı: SilvéR
Güzel olursa yeniden başlarım
Ben de seninle aynı şekilde düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme