Şimdi Ara

Demirdöküm Kalisto Kombi Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. Kombimin arızası şu;
    Musluktan akan sıcak suda hiç bir problem yok. Fakat kalorifer kısmına aldığımda ilk başta ateşleme yapıyor ve hemen kapanıyor.
    Ateşleme yaptığında geri dönen suyun sıcaklığını 55 60 derecelerde ölçüyor. Bu yüzden hemen ateşlemeyi kesiyor.Sirkülasyon pompasının mili dönüyor.Geri dönüş filtresi tamamen temiz. Kombiciyi aradığımda sirkülasyon pompasından olduğunu söyledi net bi şekilde.Aradığım kişiyi geçen sene arıza için aramıştım.Anakartın bozuk olduğunu söylemişti.Geldiğinde anakartı değiştirmeden çözdü.İdarelik yaptım bir kaç gün sonra gelip anakartı değiştiririm dedi.Tekrar aramadım ve kombi 1 sene sorunsuz çalıştı.Bu yüzden pek güvenemedim bu arkadaşa tekrar. Kalorifer suyunun sıcaklığını ölçen kısımda bir problem var diye düşünüyorum . Kalorifer kısmının NTC si ayrı mı oluyor ?

• Bende de anakartda bir arıza olmuştu. Demirdökümün teknik servisini aradığım zaman bana göre çok yüksek meblalarda para istediler. Yakınımda teknik servis buldum ve gayet ucuza yaptırdım. 2 senedir sıkıntısız kullanıyorum.https://dorukkombiservisi.com/demirdokum-kombi-servisi/ sitesi bu ara mutlaka yardımcı olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan00 -- 18 Kasım 2018; 15:45:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BAYMAK KOMBİ ARIZALARI
    11 yıl önce açıldı
    Demirdöküm aden kombi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.