Şimdi Ara

Demirdöküm neva HK 24 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    diger kartın işlemcisi gitmiş çok büyük ihtimalle.bu kartın iyonizasyon elektrodunu temizlemeyi deneyin.C30 kondansatör degerini ölçün.opt7 ile opt 2 nin yerlerini degiştirip deneyin (ayrıca parametre ayarlarından minimum gaz debisini yükseltmekte belki fayda edebilir.Gaz debisi düşük ise az alev oldugu için elektrot ısınamıyor olabilir ayrıca fan çekişide önemli içeriye düzgün oksijen girmesi gerekli .Fakat bu işlemlerin hepsi tehlikeli işlemler sonuçta gaz olayı var işin içinde)
  • Merhaba. Bilen arkadaslardan yardim rica ederim. Neva 24 HK kombim elektrik genaroru ile calishmiyor. Ekranda full simgeler yanip sonuyor. Bu konuda praktiki olan oldusa yardim edin pls. Onceden tesekkurler.
  • ARKADAŞKAR BU F04 SORUNUNU ÇOZEBİLEN VAR MI ACİL LAZIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neva kombiniz varsa sistem 1.5 bar su doluysa gazınızda kesik değilde elk kart veya gaz valfii arızalı
  • Merhaba,,

Benim Demirdöküm Neva Kombiyi kış pozisyonuna geçirmek istediğimde mode tuşunu ve diğer tuşların çalışmadığını gördüm.
    Kombi musluk suyunda sorunsuz çalışıyor. arızası hakkında yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

Demirdöküm neva HK 24

https://store.donanimhaber.com/dd/bf/0f/ddbf0f85b65eba13e7f67aa5f5b73f7d.jpg

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.