Şimdi Ara

Demirdöküm nitromix uyumlu oda termostatı yok mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
9.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zebza

Evde sürekli birileri oluyorsa oda termostatına gerek yok, termmostatik vanalar fazlası ile yeterlidir. Sürekli evde olmuyorsanız haftalık programlama özelliği olan oda termostatı almanızı tavsiye ederim. Piyasada hala bulunuyor mu bilmiyorum ama bulursanız Salus RT-500 almanızı öneririm.

Merhabalar. Bende demirdokum nitromix p24 modeli var. Salus rt 500 oda termostatı aldım. Servis baglamiyor. 3 fazli uzun bir kablo aldım bunu nasıl baglayabilirim acaba. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursam B kullanıcısına yanıt
    Servis neden bağlamıyor? Sonuçta Exacontrol 7 ismi altında aynı oda termostatını satıyorlar.
  • quote:

Servis neden bağlamıyor? Sonuçta Exacontrol 7 ismi altında aynı oda termostatını satıyorlar.

Servis biz baglamiyoruz dedi. Ne bileyim. Ben kabloyu getirsem yerine kadar tekrar arasammi. Bana elektirikciye bağlatin dedi kombi yi açarken.

• Servisi aradım ücretsiz bağlariz dedi. Kabloyu ben Çekicek. Teşekürler yardımın için.

Servis kabloyu çekmez ama oda termostatını bağlar, kabloyu siz veya elektrikçi çekmek zorundasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 3 Ekim 2014; 0:25:05 >
  • Selamlar,

Gectigimiz aylarda klimakalorifer'den alinan ancak yanlis alindigi icin kutularindan dahi cikarilmadan garantisi ile birlikte saklanan Danfoss termostatik vanalarını satıyorum. 5 adet set halinde birilerinin işine yarayabilir düşüncesiyle 130TL'den veriyorum. Sanalpazar linki şudur :http://www.sanalpazar.com/5-Adet-Danfoss-Termostatik-Yatay-Kose-Radyator-Vanasi__isp32488202?utm_source=ML_INFO_102014&utm_medium=ML_INFO_102014&utm_campaign=ML_INFO.

• quote:

Servis kabloyu çekmez ama oda termostatını bağlar, kabloyu siz veya elektrikçi çekmek zorundasınız.

Hocam elimde kullanmadigim 2×0.25 lik kablo var olurmu acaba. Elektirik yükü taşımıyor önemli midir.

0.25 çok ince olmaz, 20 metreye kadar 2x0.75, 20 metre üzeri 2x1.5 kullanmanız gerekiyor.
  • quote:

0.25 çok ince olmaz, 20 metreye kadar 2x0.75, 20 metre üzeri 2x1.5 kullanmanız gerekiyor.

30 lira bağlama ücreti istedi bende bağlamadim. Ücretsiz baglamiyorlarmi bunu. Zaten kabloyu ben çektirdim. Kablosuz alacagim kablolu çok kötü görüntü yaptı duvara

Sadece kombinin ilk açılışına geldiklerinde ücretsiz bağlıyorlar ve 30 TL'yi almak adına o anda bağlamamak için elinden geleni yapıyorlar. Arkadaşıma da ilk geldiklerinde uyumlu değil bahanesi ile bağlamamışlar. Arkadaşım şu an şehir dışında gelince biz bağlayacağız. Kablosuz oda termostatı dış etkenlerden çok kolay etkilendiğinden önermiyorum yinede siz bilirsiniz.
  • quote:

Demirdöküm servisi bu normal,rezillikte üst sıralara oynar.
  • Merhaba cosa termostat uygun mu bu kombiye

• Kışlık evimde Nitromix kombi + Honeywell T3R oda termostatı var. 5 yıldır memnuniyetle kullanıyorum. 2 yıl önce yazlık evime doğalgaz bağlandı. Yine Nitromix kombi ve Honeywell T3R oda termostatı taktırdım. İki evimde de çok memnunum. T3R Nitromix kombi ile tam uyum içinde çalışıyor, bundan şüpheniz olmasın.

• Hepsi uygun. Bakmayın servisin demir döküm haricî bağlayamayız dediğine. İstediğinizi alın geçin.

• Honeywell T3R almayı düşünüyorum nitromix p28 için yetkili servisi mi aramam lazım montaj için biz yapmıyoruz derlerse ne yapabilirim tecrübelerinizi rica ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.