Türk futbolu biterse beşiktaşda biter .... o yüzden bu adamın böyle bir niyeti varsa caydırma duasına çıkmak lazım yağmur duası gibi....
Yerine başkan kim olacak çok büyük bir sorun.
Kongre Demirören'in elinde. İstediğini başkan seçtirir. Üstüne birde kendi TFF başkanı olunca değmeyin aslanıma.
Beterin beterinin beterinin beterinin beteri olabiliriz. Hayırlısıyla şu olaylar bir bitsin ya.
yeni başkan bunu getirir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Elasmosaurus
Yerine başkan kim olacak çok büyük bir sorun.
Kongre Demirören'in elinde. İstediğini başkan seçtirir. Üstüne birde kendi TFF başkanı olunca değmeyin aslanıma.
Beterin beterinin beterinin beterinin beteri olabiliriz. Hayırlısıyla şu olaylar bir bitsin ya.
Bende bu durumdan korkuyorum hocam.Bu adam gider ama bundan beter bi halifi gelir ve olaylar gelişir. İnşallah aday olur sonrasında seçilirde kongre bir an önce seçime gider.
Yeri asla doldurulamayacak bir başkandı(!) , yazık oldu
peki başka aday var mı ? varsa; bizimkinin elimizde kalması ihtimalide var. bilmiyorum var mı, yok mu var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
peki başka aday var mı ? varsa; bizimkinin elimizde kalması ihtimalide var. bilmiyorum var mı, yok mu var mı ?
3 aday daha var ama YD işini garantiye almadan bırakmaz başkanlığı...
Ekşi sözlük'te okuduğum bir yorum aslında olayları özetliyor...
"beşiktaştan gitsin de, isterse çemişkezek e muhtar olsun. oh be"
Katılmamak elde değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
quote:
peki beşiktaş kulübü başkanı sıfatıyla aday olbilir mi ? yani aday olmak için başkanlığı bırakması mı gerekiyo yoksa seçimin sonunu bekleyip seçildiği takdirde mi bırakıcak başkanlığı ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
quote:
peki beşiktaş kulübü başkanı sıfatıyla aday olbilir mi ? yani aday olmak için başkanlığı bırakması mı gerekiyo yoksa seçimin sonunu bekleyip seçildiği takdirde mi bırakıcak başkanlığı ?
atakan kurt @atakankurt2 Y.Demirören tff başkanlığına adaylığını koyuyor.Tüzük gereği bjk başkanlığından istifa ediyor.Kongreye kadar başkan Yalçın Karadeniz oluyor
Aday olabilmesi için istifa etmiş olması gerekiyor.Aday olduğu andada istifa etmiş oluyor
Şubat'ta yapılacak kongrede ibra edilir mi,edilmez mi diyorduk bu gidişle başkan seçilecek kongrede.
Çok duygulandım beyler Hadi inşallah
Resmi sitede gormeden inanmam
istifa kağıdına tam imza atacağı sırada kalem kırılıyormuş bu bir işaret olmalı diyip vazgeçiyormuş bide
quote:
Orijinalden alıntı: Lithium
istifa kağıdına tam imza atacağı sırada kalem kırılıyormuş bu bir işaret olmalı diyip vazgeçiyormuş bide
Kalemi yapan firmayı mahkemeye veririm
quote:
Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak
quote:
Orijinalden alıntı: Lithium
Kalemi yapan firmayı mahkemeye veririm
Sonunda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme