Şimdi Ara

DEMİRÖREN VE TÜRK FUTBOLUNUN DÜŞMANLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar siyasi tartışmalara girmeyelim burada.

Aziz Yıldırım ve ekibi yukarıdaki videolarda ayan beyan görüldüğü üzere "bal gibi" şike yapmış anlaşılan. Bunların varsa bile siyasi görüşlerinin ve faaliyetlerinin burada tenkid edilmesi uygun olmaz. Konumuzla bir alakası da yok. Herkesin kanun dairesinde muhalif olması en doğal hak ve demokrasilerde vazgeçilmez bir gereksinimdir.

Neyse.

Forumda hala şikeyi inkar edip gülünç duruma düşen Fenerlilere acıyorum.

AZİZ YILDIRIM VE TAMER YELKOVAN'IN KONUŞMA KAYDI

YELKOVAN: "EMANET GELDİ PRİMLERİ DAĞITIYORUM BAŞKANIM
    http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2011/12/21/ek-klasorler-aciklandi?paging=9

FOX TV'de yayınlanan şike parasının nasıl gittiğinin görüntüleri. MUTLAKA İZLEYİN.

http://www.youtube.com/watch?v=5TMG9lY8a6o&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yilmaz07 -- 8 Nisan 2012; 21:36:36 >

• Youtube videolarının sayfaya doğrudan nasıl ekleneceğini bilen varsa gösterebilir mi ?

Yukarıdaki videoyu o şekilde paylaşsak iyi olur burada.
  • YAVUZ HIRSIZLAR EVİ ELE GEÇİRMİŞ DURUMDALAR ! Vatandaşın harekete geçmesi elzemdir !
  • Ultraslanlar sitesinde güzel bir beyanat yayınlanmış. Mutlaka okuyun.

http://www.ultraslan.com/

YETER YILDIRIM DEMİRÖREN !
  • Hala şike yok diyenleri anlamıyorum. Bir sürü kaset görüntü var, itiraflar var, Youtube gir şike yaz. Topu bomboş duran oyuncuya atan kaleciler mi, yanından geçen adamı seyreden defanslar mı, şut çekmeyen forvetlermi dersin..

İnsaf..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trendc

Hala şike yok diyenleri anlamıyorum. Bir sürü kaset görüntü var, itiraflar var, Youtube gir şike yaz. Topu bomboş duran oyuncuya atan kaleciler mi, yanından geçen adamı seyreden defanslar mı, şut çekmeyen forvetlermi dersin..

İnsaf..

yaa bi bas git sanki bi tek biz şike yaptık ya.diğer onlarca takım nerde? tsnin teşvikleri nerde? neden bunlar konuşulmuyo herkez kafayı bizle bozmuşşş?
  • İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
    AHMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 2 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,
    MUSABAKA SONUCUNU ETKİLEMEKTEN
    benmi yanlış anlıyorum yoksa bu direk sahaya yansıöışmı demek
    Yoksa gerçekten benmi yanlış anlıyorum lütfen sabaha kadar anlıyamadım bana yardım edim bunu açıklayın. Tüm tv kanallarına bunu yazdım hepsi sahaya yansımamış teşebbüsde kalmış diyor ama TFF nin sayfasında müsabaka sonucunu etkilemekten ceza diyor eee bu sahaya yansımış demek değildir de nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akirafes

İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
    AHMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 2 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,
    MUSABAKA SONUCUNU ETKİLEMEKTEN
    benmi yanlış anlıyorum yoksa bu direk sahaya yansıöışmı demek
    Yoksa gerçekten benmi yanlış anlıyorum lütfen sabaha kadar anlıyamadım bana yardım edim bunu açıklayın. Tüm tv kanallarına bunu yazdım hepsi sahaya yansımamış teşebbüsde kalmış diyor ama TFF nin sayfasında müsabaka sonucunu etkilemekten ceza diyor eee bu sahaya yansımış demek değildir de nedir ?

işin özeti.

DEMİRÖREN VE TÜRK FUTBOLUNUN DÜŞMANLARI

• Herkes kendi kafasına göre yorum yapıyor. Şike ypıldığına dair kanıtınız varsa konuşun.
  • Pierr Luigi Collina: ''Türk futbolu bu saatten sonra itibarını kaybetmiştir, bir nevi bitkisel hayattaki ölü gibidir. ''
  • Forumda hala şikeyi inkar edip gülünç duruma düşen Fenerlilere acıyorum.

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2011/12/21/ek-klasorler-aciklandi?paging=9

FOX TV'de yayınlanan şike parasının nasıl gittiğinin görüntüleri. MUTLAKA İZLEYİN.

• FB'li Demirören'in son marifeti de GS'nin hakkı olan kupasını seve seve değil ancak Başbakan'ın emriyle zorundan Saraçoğlu'nun karanlık ortamında gönülsüz olarak vermesiydi
  • UEFA CEZA YAĞDIRMAYA BAŞLADI TÜRKİYE'YE. ADAMLARIN HİÇ ŞAKASI YOK GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE

Korkum kurunun yanında yaşın da yanması. Umarım Bursa CAS'ta kazanır.

Bursa ve GS Türkiye'nin yüz akı takımları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

demirören tff başkanı olmamalıdır. tarafsız olamaz. bjkli biri federasyon başkanı olmamalıdır.
    insallah bankasya1.lig,2. ve 3. lig delegeleri akıllı bir karar verir

haluk ulusoyunuz varken acaba böyle açık konuşuyomuydunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trendc

Hala şike yok diyenleri anlamıyorum. Bir sürü kaset görüntü var, itiraflar var, Youtube gir şike yaz. Topu bomboş duran oyuncuya atan kaleciler mi, yanından geçen adamı seyreden defanslar mı, şut çekmeyen forvetlermi dersin..

İnsaf..

+1
  • Forumda hala şikeyi inkar edip gülünç duruma düşen Fenerlilere acıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

Forumda hala şikeyi inkar edip gülünç duruma düşen Fenerlilere acıyorum.

+1

asil inkar edenler Fenerli ler degil , üst makamda bulunan kisiler, FB yi kümeye düsürmeyip Türk futboluna zarar
    veren eden kisiler daha üzücü
  • top toplayıcı cocugun 1sn lik gayreti ile
    gol atılabiliyor...
    geçen youtubeden izledim
    ümit karanda açıkladı --
    bu gönüle ne kanun işler ne yasa
    sahada 22 gönül var
    hakemler hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 3 Temmuz 2012; 1:53:21 >
  • Evet, nihayet mahkeme kararı açıklandı ve şikecilerin şikeciliği hukuken ve mahkeme kararıyla da kesinleşmiş ve tescillenmiş oldu

Demirören ve yanındaki zevatın şikeci Fenerlileri kurtarmak adına yaptığı rezillikler , çevrilen dolaplar ve dalaverelere karşı ŞAMAR gibi mahkeme kararı geldi. Gerçi utanmak bilmeyenler halen tv.de çıkıp Fenerasyon'nun kararına itibar etmeye çalışıyorlar milletin idrakine hakaret edercesine ve alaya alırcasına !
  • pa-ra şi-keee işte fener işteee
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.