Şimdi Ara

Demo yu oynayanlar :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ve 1.4 gb yakın demoyu ( Demoya Bak Oyun Kadar :)) ) 7 saat kadar sürede indirip kurdum :)) eee mi adamlar yapmışlar ben bunun multiplayerini düşünemiyorum :)) evet çok güzel beklediğimize deyicek gibi yalnız biraz ağır sanırım grafik ayarlarındandır 60 hz da oynuyordum 180 yaptım direx hatası verdi ama oyun çılgın :)) 2 bölüm oynuyosunuz o kadarcıkk ama gece görüşünü açınca olay bitiyoo savaşın içindesin grafikler süper adamlar utanmasa filim diye yuttururlardı bize :)) silahlar ise ganimett her türlü silah var :)))

demosunu bu kadar bekledik şimdi işin yoksa oyunu bekle püüfff :((((

• O kadar saat bekle tam 7 saat 1.3 gb kota harca.Sonuç ekran kartı kaldırmasın
  • ayrıntıları buradan takip edebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_18313896/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: memet_1907

O kadar saat bekle tam 7 saat 1.3 gb kota harca.Sonuç ekran kartı kaldırmasın

:P üzüldüm dostum ben gene iyiyim emektar 6600 gt gayet akıcı oynadı oyun süper olmuş cıkar cıkmaz orjinalini alıcam bu sefer otjinal alcam key için multide verem olmak istemiyorum.
  • Evet.Orijinalını almak lazım en iyisi.
  • FX 5500 ekran kartım var oyunu sizce oynayabilirmiyim lütfen acil yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orc-City-Fire

FX 5500 ekran kartım var oyunu sizce oynayabilirmiyim lütfen acil yardım edin

Benim gibi bu hatayı alırsın.Bende FX 5500 var ve oynuyamıyorum;

Demo yu oynayanlar :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 15 Ekim 2007; 13:28:22 >
  • Ben demoyu 1saat 5 dakikada indirdim(sınırsız,2048 ).fakat bende de aynı hata mesajı geldi.
  • ekran kartı driverını güncelle,demoyu yükleyebilirsin o zaman kanımca..
  • quote:

Orjinalden alıntı: arakabdullah

ekran kartı driverını güncelle,demoyu yükleyebilirsin o zaman kanımca..

Güncelledim.Onun ile alakalı değil zaten.Sorun demo 6600 veya ustu bir kart ile çalışıyor benim ki 5500
  • benim bildiğim call of duty ww2 oyunudur ve öyle gitmelidir ve birazda sistem dostu olmalıdır bence modern oyunların hepsi boşu boşuna pcde yer kaplayan ve pcyi zorlayan çöplerden ibaret call of duty bu haliyle hiç güzel olmamış

artık benim için cod bitti ....
  • bir süre millet meraktan cod4 oynicaktır (cod2 oynayanlar)fakat su anda tr de örnek: 600.000 cod2 oynayna warsa bunun 400.000 i sistem gereksiniminden dolayı oynayamicak.kalan 200.000 kişi ise belirli bir süreden sonra sıkılıp cod2 oynicaklar.tabii şahsi fikrim.
  • evet olabilir benim senin dediğin gibi benim call of duty 2 yi sevmemin en büyük sebeplerinden biri 2. Dünya savaşının tüm filimlerini belgesellerini seyretmem ve sevmem call of duty 2 de bunu baya yakalamışlar ama call of duty 4 bu yüzden bana soğuk geldi şimdi beni bu oyunda çeken tek şey inanın efekler çılgılar gibi efekler yapmışlar şuan böyle bir oyun yok piyasada
  • Arkadaşlar bende onboard ekran kartı var. Cod2 yi sorunsuz oynuyorum. Sizce bu anakartımla cod4 ü oynayabilirmiyim

ASUSTEK M2NPVMX 6150 DDR2 VGA+LAN+SATA2 16X 940p
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7he mcRp

bir süre millet meraktan cod4 oynicaktır (cod2 oynayanlar)fakat su anda tr de örnek: 600.000 cod2 oynayna warsa bunun 400.000 i sistem gereksiniminden dolayı oynayamicak.kalan 200.000 kişi ise belirli bir süreden sonra sıkılıp cod2 oynicaklar.tabii şahsi fikrim.

Bence yanılıyorsun.Çünkü bütün üst seviye klanlar CoD4 e geçeceğini belirtti.CoD2 de bi yerden sonra sıkacaktır emin ol.Çünkü o sıkmaz dediğim CS bile bi yerden sonra sıkmaya başladı.CoD2 de zaten beni artık cezbetmiyor.Pusu yerleri artık sabit.Kimin nerde olacağaı aşağı yukarı tahmin edilebiliyor.Bana göre CoD2 Multiplayer'ın heycanı bitti.Ayrıca WW2 oyunlarıda birbirini taklide başladı kanımca.Çünkü başka üzerine oyun yapılabilecek WW2 hikayesi kalmadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: ZikkiM

Ben demoyu 1saat 5 dakikada indirdim(sınırsız,2048 ).fakat bende de aynı hata mesajı geldi.

bende 45 dakikada indirdim havamı atıyon
  • Nasıl COD1 den sonra COD2'ye geçildi ve 1 tozlu raflardaki yerini aldı(Çok acı girdim yaw) COD2 içinde aynı şey geçerli.Şu an itibarı ile:COD4 Klan yapılanmaları ve server açma hazırlıkları başlamış durumdadır.Yeni klanlar ve serverler ve muhteşem bir oyun.Daha ne olacakki.SonuçtaBu bir süreç ve Activision yapması gerekeni yapıyor.Bende 4 bekleyenler arasındayım
  • bende 4 bekleyenler arasındayım ekran kartım x1300 ATİ 128mb ama açıyor rahat :) 2gb ram olduğundan olsa gerek sorunda olmuyor işlemcim AMD 64x2 1.9GHz ama dizüstü olsun dizüstünede alıştım :) 8 ay sonra bende cod4 multiplayere geliyorum o zaman orjinal almayı düşünüyorum ve ondan sonra büyük çapla clan kurucaz inşallah çünkü eve çıkacam internet sitemi kurucam çok online olacam :).. Cod4 serverleri ağız uçuklatacak kadar pahalı olmasın yeter :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEAL4EVER

Nasıl COD1 den sonra COD2'ye geçildi ve 1 tozlu raflardaki yerini aldı(Çok acı girdim yaw) COD2 içinde aynı şey geçerli.Şu an itibarı ile:COD4 Klan yapılanmaları ve server açma hazırlıkları başlamış durumdadır.Yeni klanlar ve serverler ve muhteşem bir oyun.Daha ne olacakki.SonuçtaBu bir süreç ve Activision yapması gerekeni yapıyor.Bende 4 bekleyenler arasındayım

Dostum ustayı biraz sıkıştır. Alt yapıyı hazırlayalım
    Demo Mükemmeldi 10 Dak. bitirdim 2 görevi Sabırsızlıkla bekliyorum Foxs server da oynamayı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.