İki akşam önce başladım ve yarım saatte güle oynaya Phalanx kestim hem de ölmeden. Dedim herhalde bütün oyunu da bu şekilde bitiririm. Abi Tower Knight yolu ne öyle? Hatırladığımdan çok daha kazık. Dün akşam zaten yorgundum uyuklaya uyuklaya oynayıp erkenden de uyudum o yüzden pek kafamı da veremedim ama, daracık yola on tane mob koymuşsun, upuzun bir yolu bir şekilde aralarından koşarak geçmen lazım, aynı anda tependen bir ejderha alev gönderiyor ve bütün köprüyü yakıyor, saliselik farkla kaçabiliyorsun kaçabilirsen, hani koşarken moblardan biri vursa tamam hakkında rahmetine kavuştun, eskaza ilk köprüyü geçtin diyelim bir tane daha böyle köprü var, onu da geçebilirsen bu sefer de 2 tane şövalye bekliyor. Gene de dursun ara ara da olsa girip oynayıp bitireceğim. Özellikle haftasonu iki günümü gömsem yardırır bitiririm. Yakın zamanda remake versiyonunu da bitirmiş olduğum için aşinalık var zaten. Ah işte şu yollar tuzaklarla dolu olmasaymış. |
DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (156. sayfa)

-
-
Kule Şövalyeyi rahat geçmek için önce kuledeki okçuları temizleyin hocam. Acele etmeden oynayınca geçiyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam biliyorum iki sefer bitirdim oyunu. Mevzu kule sovalye degil zaten oyunun genel yapisi. Kule sovalyeye ulassam tekte gecerim muhtemelen. Olay kule sovalyeye ulasabilmekte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güçlenerek gitmek gerekiyor. Ben de platin yapacaktım online kupası kaldı sadece. Bir el atsan da yapsak şunu hocam, seninle bir boss'u keselim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 10 Ocak 2025; 13:44:31 >
Emulator uzerinden orijinal oyunu oynuyorum ben.
Ama cidden lazimsa benim Ps5 kaydi duruyor oyunu indireyim senin icin. Buyucuyle bitirmistim konsolu aldigimda.
Valla ben de geçen sene bitirdim. 140 küsür saatim var. Online kupasını ne türlü denk getiremedim kimseyle. Sadece yüzük kupasını yapabilmiştim yabancı birisiyle.
Geceden indiririm o zaman yarın akşam altı yedi gibi de gireriz çünkü şehir dışında olacağım sabah erkenden çıkacağım akşamüstü de döneceğim. Ne tür bir yardım istiyorsun bilmiyorum ama. Birlikte boss mu keseceğiz.
-
Kupanın adı: Formdayım - Bir oyuncunun bir baş düşmanı alt etmesine yardım et
İlk boss en kolayı, onu hemen alt edebiliriz.
Ben senin dünyana gelip boss'u kesmende yardımcı olacağım. Kestiğimizde kupa ve akabinde Platin gelmiş olacak. Bu akşam müsaitsen yapalım mı?
Özelden PSN yazarsan arkadaşlık isteği göndereyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 11 Ocak 2025; 17:19:44 >
Dun tahminimden farkli gelisti musait olamadim. Oyun hazir gun icinde halledelim.
Tamamdır.
Son boss u geçememiş bırakmıştım 2 sene önce hep içimde kaldı,tekrar girişssem aynı save, kontrolleri bile hatırlamıyorum,direk en zora dalmayı gözüm kesmiyor.
-
Dün Tower Knight ve Iron Spider peş peşe öldü. Zamanında saatler harcadığım bölgelerde güle oynaya takıldığımı görünce acaba dedim ben mi yıllar içinde üç beş bir şey öğrendim yoksa oyun mu aşırı kolay, şüpheye düştüm. Hani kolsuz bir oyuncuyum denebilir aslında. Orijinal oyunu emülatör üzerinden oynadığımı da tekrar belirteyim. Bosslar gerçekten kolay sadece bossa giden yollar kanser. Eminim çoğu oyuncu Tower Knight yolunda bırakmıştır oyunu. Oyunun 60 fps çalışıyor olması da kolaylık sağlıyor. Şunu da söyleyeyim, sanki hasar alma lüksü de sözgelimi bir Dark Souls'a kıyasla daha yüksek bu oyunda. Hemen ölmüyorsunuz açıkçası bir iki vuruşta. Iron Spider'ın vuruşları sinek ısırığı gibi geliyordu mesela.
Wanderer açmıştım Luck statı yüksek diye ve deli gibi craft taşı yağıyor. Bir mobdan sekiz on tane düştüğü oluyor. Anlamadım bu kadar fark ediyor mu? Karakteri oturtunca biraz daha Luck yüklenesim var bu yüzden. Vitality fazla yüklenmem gibi sadece item taşıma kapasitesi için biraz veririm. Onun dışında zaten uzun süredir karakteri neredeyse çıplak dolaştırıyorum dodge atabilmek adına. Bu oyunların olayı dodge onu fark ettim geç de olsa. Zamanında Tower Knight gibi dolaşıyorduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 13 Ocak 2025; 9:42:47 >
-
Dün öğle saatlerinde bitirdim. 15 saat 75 seviye civarı. Bir süre sonra aşırı güçlendiğiniz için son iki bölge ve bosslar hızlıca geçiliyor. Ps3 sürümü sanat tasarımı ve genel atmosfer olarak kesinlikle daha başarılı. Youtube'da yığınla karşılaştırma videosu var, özellikle Tower of Latria'yı nasıl budadıklarını görünce insan sinir oluyor. Orijinal oyunu oynayalı yıllar olduğundan çoğu kişi hatırlamıyor ama Bluepoint kendi kafasına göre pek çok detayı değiştirmiş. Maiden Astraea dövüşünce Garl Vinland'ın cesetler arasından kalkışını bile kafalarına göre yorumlamışlar mesela. Bence bu oyunu pc üzerinden emülatör vasıtasıyla bir deneyim etmek şart. Patates sistemlerde bile sorunsuzca oynanıyor.
Bu gazla şimdi de Dark Souls'a başladım faith odaklı. Başımıza iş açtık o kadar bitirilecek oyun varken. Üstüne bir de Dark Souls 3 çakarsam asıl o zaman şenlik olacak.
-
zamanında bossları (özellikle Tower Knight) beni de çok zorlamıştı ama yıllar sonra PS3’te geri dönünce çatır çutur kesmiştim hepsini. bossları Elden Ring’e göre falan feci kolay
ama yine de bossa giden zorlu yolun ayrı bir keyfi var. remake’e de göz atmak istiyorum ama kırpılan yerleri görünce biraz soğudum. hatırladığım gibi kalsın isterim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X