Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.111
Cevap
14
Favori
117.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İki akşam önce başladım ve yarım saatte güle oynaya Phalanx kestim hem de ölmeden. Dedim herhalde bütün oyunu da bu şekilde bitiririm. Abi Tower Knight yolu ne öyle? Hatırladığımdan çok daha kazık. Dün akşam zaten yorgundum uyuklaya uyuklaya oynayıp erkenden de uyudum o yüzden pek kafamı da veremedim ama, daracık yola on tane mob koymuşsun, upuzun bir yolu bir şekilde aralarından koşarak geçmen lazım, aynı anda tependen bir ejderha alev gönderiyor ve bütün köprüyü yakıyor, saliselik farkla kaçabiliyorsun kaçabilirsen, hani koşarken moblardan biri vursa tamam hakkında rahmetine kavuştun, eskaza ilk köprüyü geçtin diyelim bir tane daha böyle köprü var, onu da geçebilirsen bu sefer de 2 tane şövalye bekliyor. DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER Oyun tam anlamıyla oyuncuyu trollemek üzerine kurulmuş garabet bir yapıda. Bonfirelar boss kapısında olsa on saatin altında bitirilebilecek bir oyun sırf boss yollarının kanser zorlukta olması sebebiyle iki üç katı sürelere çıkıyor.

Gene de dursun ara ara da olsa girip oynayıp bitireceğim. Özellikle haftasonu iki günümü gömsem yardırır bitiririm. Yakın zamanda remake versiyonunu da bitirmiş olduğum için aşinalık var zaten. Ah işte şu yollar tuzaklarla dolu olmasaymış.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Kule Şövalyeyi rahat geçmek için önce kuledeki okçuları temizleyin hocam. Acele etmeden oynayınca geçiyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

Hocam biliyorum iki sefer bitirdim oyunu. Mevzu kule sovalye degil zaten oyunun genel yapisi. Kule sovalyeye ulassam tekte gecerim muhtemelen. Olay kule sovalyeye ulasabilmekte. DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Güçlenerek gitmek gerekiyor. Ben de platin yapacaktım online kupası kaldı sadece. Bir el atsan da yapsak şunu hocam, seninle bir boss'u keselim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 10 Ocak 2025; 13:44:31 >

Emulator uzerinden orijinal oyunu oynuyorum ben. DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER Ama cidden lazimsa benim Ps5 kaydi duruyor oyunu indireyim senin icin. Buyucuyle bitirmistim konsolu aldigimda.

Valla ben de geçen sene bitirdim. 140 küsür saatim var. Online kupasını ne türlü denk getiremedim kimseyle. Sadece yüzük kupasını yapabilmiştim yabancı birisiyle.

Geceden indiririm o zaman yarın akşam altı yedi gibi de gireriz çünkü şehir dışında olacağım sabah erkenden çıkacağım akşamüstü de döneceğim. Ne tür bir yardım istiyorsun bilmiyorum ama. Birlikte boss mu keseceğiz.

Kupanın adı: Formdayım - Bir oyuncunun bir baş düşmanı alt etmesine yardım et
    İlk boss en kolayı, onu hemen alt edebiliriz.
    Ben senin dünyana gelip boss'u kesmende yardımcı olacağım. Kestiğimizde kupa ve akabinde Platin gelmiş olacak. Bu akşam müsaitsen yapalım mı?
    Özelden PSN yazarsan arkadaşlık isteği göndereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 11 Ocak 2025; 17:19:44 >

Dun tahminimden farkli gelisti musait olamadim. Oyun hazir gun icinde halledelim.

Tamamdır.

• Son boss u geçememiş bırakmıştım 2 sene önce hep içimde kaldı,tekrar girişssem aynı save, kontrolleri bile hatırlamıyorum,direk en zora dalmayı gözüm kesmiyor.

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.