Yok bu konuda bir fikrim, Fakeleri Strange havale ettim. Red aştın sen kendini, İzlemekle yetineyim bari..
çabuk katettim yolları fake bırak bu ayakları çeşmi sen ne sandın redi bu işin ustaları eğitti beni
quote:
Orjinalden alıntı: Reaplic
Ayrıca belirtmek istiyorum.Ben sevgimi 3-5 güne gömecek kadar düşük karakterli birisi değilim.Gerekirse ömür boyu beklerim.Düşecekse düşsün gardım umrumda değil.Vuran sevdiğim olduğu sürece acının derecesi ömemli değil.Aşığım derken rol yapmıyorum.Seviyorum derken rol yapmıyorum.Şuan üşüyorum.Titriyorum.Soğuktan değil biliyorum
bunları söyletebilecek insafsız kızlara
Feykler birbirini ağırlar Biz yazarız güler onlar Çeşminaz korkar feyk demeye Başına gelmişliği var
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
hacu ne zamandır aklımda hep unutuyorum sormayı.senin imzana ne oldu?
quote:
Orjinalden alıntı: coyjonquil
quote:
Benim imza gittti attaya Soramadım Selmaya Selma ile ne alaka Anlamadım ben de valla.
Koyacağım imzayı.PHI ile 1 hafta imza silmesine iddaya girmiştik.Kaybettim.Ama 1 hafta doldu.
quote:
Orjinalden alıntı: coyjonquil
quote:
ehehehe orasını karıştırma işte
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: torecagli
quote:
Sudan korksak denizci olmazdık
uyarmıştım ben
Sorun değil adamım.
Ayrıca belirtmek istiyorum.Ben sevgimi 3-5 güne gömecek kadar düşük karakterli birisi değilim.Gerekirse ömür boyu beklerim.Düşecekse düşsün gardım umrumda değil.Vuran sevdiğim olduğu sürece acının derecesi ömemli değil.Aşığım derken rol yapmıyorum.Seviyorum derken rol yapmıyorum.Şuan üşüyorum.Titriyorum.Soğuktan değil biliyorum
Ne dedim ki ben?
/>
quote:
quote:
quote:
quote:
Sudan korksak denizci olmazdık
uyarmıştım ben
Sorun değil adamım.
Ne dedim ki ben?
/>
kikirkikirgül.gif kullanmışın tore...
bazen bir smileyin altında cok derin anlamlar gizlenebilir...
bu da onlardan biri olsa gerek
bitiyorum o simley ye (turkeyforum'dan çalmıştım)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme