quote:Orjinalden alıntı: fuducuk Nicke bak; Tosi. Süper ya... başında tosun gibi işaretler vardı ama foruma tostladı
quote:Orjinalden alıntı: #3237;ToSi#3237; quote:Orjinalden alıntı: KKM fake you küfür mahiyetinde mi söyledin o sözü küfür edecek olsam açık açık ederdim
quote:Orjinalden alıntı: KKM quote:Orjinalden alıntı: #3237;ToSi#3237; quote:Orjinalden alıntı: KKM fake you küfür mahiyetinde mi söyledin o sözü küfür edecek olsam açık açık ederdim
quote:Orjinalden alıntı: fuducuk Tosi, fake söylentileri için ne diyeceksin peki? terbiyesizce bi kelime,ayıplıyorum tamamiyle
referans göstermediğin sürece fake olarak kalacaksın.... 0 mesaj buraya üye olmak genellikle bi konu hakkında bi durum yüzünden olur... gereksizler için buraya gelen pek olmaz... kısacası referans yoksa fake sin
KKM hocam, elindeki ninçakuya saygılarımı sunarım ama arkadaşın referansı benim. Yalnız tehlikelidir onu da söyleyeyim.
quote:Orjinalden alıntı: KKM referans göstermediğin sürece fake olarak kalacaksın.... 0 mesaj buraya üye olmak genellikle bi konu hakkında bi durum yüzünden olur... gereksizler için buraya gelen pek olmaz... kısacası referans yoksa fake sin ben nick denemesi yaptım fuducukbu numaraları ben yemem canımsana tarife yok,agaya beleş