Şimdi Ara

Deneme çözme sıranız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Shunsuii

Fenden başladığınıza göre rahat olduğunuz bir alan. Eşit ağırlık için özellikle bakılmalı dediğiniz kısa kısa bilgilerle net yapılabilen konular nelerdir sizce mesela ? Ya da kanal önerisi vs.
    O kadar rahat değil hocam aslında :d, 10-15 net yapıyorum işte.

Fizik: fizik bilimine giriş, hareket, ısı ve sıcaklık, dalgalar, madde ve özellikleri
    Kimya: Hepsi, asit-baz etkileşimleri diğer konulara daha zor.
    Biyoloji: Hepsi, sınıflandırma bana biraz daha zor geliyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 10 Haziran 2020; 23:44:55 >
  • Türkçe fen sosyal matematik
    Duruma göre türkçe sosyal matematik fen geometri
  • Türkçe ilk 20 soru >> Fen >> Türkçe son 20 Soru >> Sosyal >> Sayılar >> Geometri >> Problem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat sos tur fen
    Önceden kitapçık sırası çözerdim bir günlük değişiklik yapayım dedim hoşuma gitti

• ben yazarak calismayi denedim ama aklimda pek kalmadi palmenin ve parafin denemelerini cozup full tekrar videolarini birkac kez izlemeyi dusunuyorum umarim 8-10 net yapabilirim baya rahatlatiyor cunku

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada gelmişken kendi sıramı da paylaşayım.Türkçe-Sosyal-Fen-Mat ilk 10-15 soru-Geo-Problem

• quote:

Orijinalden alıntı: _MarioGomez33

mat sos tr fen duruma göre mat sos 20tr+fen+20tr
    8 aydır bu sistemde çözmeme rağmen ufak bir taktik değişikliğine gidip gerçek sınavda sos mat tr fen şeklinde çözeceğim
  • Tr sos mat fen sinava 135 dk verdigim için son 30 dakika fen geçiyorum ama sınavda bunalmaya başladığımda fen gecicem kafamı dinlendirmiş olurum

• Sosyali 10 dakika civarında bitirip Türkçe'ye ısınıyorum. Türkçe'yi yapıp yine 10-15 dakikada Fen'i hallediyorum. Sonra kalan süreyi Matematiğe bırakıyorum.
    Ha bunu yapmamdaki sebep en güçsüz dersimin Matematik olması. Güçlü olduklarımı sağlama alıyorum önce. Yapılması gereken de bu. 5 matematik için uğraşacağım sürede banko net getirecek 15 sosyale uğraşıyorum.

• Tr sos mat ilk 20 fen mat son 20

• Tr sos mat

• sos fen turkce mat

sos ile fen ilk basta ve birlikte cozulunce yaklasik 20 dakika suruyor. Turkcede de ilk 20 soru 15dakika suruyor.

turkce 20ye geldigimde sos fen + turkce 20'yi kontrol edip isaretleme yapiyorum. turkcede 20den sonraki paragraflar biraz daha agir oluyor genellikle 25-30dk suruyor.

Eski sistemde matematigi 45-60 dakika bandinda cozup bitiriyordum. 30 dakika ekleyince tum sinavi tekrardan kontrol edip bitiriyorum.

sos ve fen'i basa koymak bana daha uygundu cunku turkce cok bayiyor beni, matematikte de bunaliyorum (baska derse gecersem genelde matematikte bos biraktigim 1-2 soru aklimda kaldigi icin odaklanma problemi yasiyordum). Turkceyi sona biraktigim zaman okuyamiyorum diye boyle bir siralama gelistirdim.

• türkçede paragraf kısmından başlarım, son 20 soru falan. canım sıkılınca matematik geçip bitiriyorum bunun ardından ilk paragraftan kalanlar olacak şekilde türkçeye dalıyorum sonra fen en son sosyal

• Türkçe, sosyal, matematik-20, fen, mat 20-40

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.