Şimdi Ara

Deneme Günlüğü *vannessa24 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
18
Favori
24.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çok doğru, öyle yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endemik matematik ve toprak fen eklendi.

• Paraf türkçe ve Toprak sosyal denemeleri eklendi.

• Tebrik ederim hocam netleriniz gayet güzel daha şimdiden. Eğer özel değilse hedeflediğiniz belirli bir üniversite, bölüm veya sıralama var mı

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederiim hocam, 1 yıldan uzun süredir aklımda bunu düşünüp soruşturuyordum. İlgimi çeken birbirleriyle çok alakalı bölüm olmasalar dahi 4 bölüm var. Üni-Bölüm bazında Koç mbg çok ilgimi çekiyor ama bölüm bazinda imkanları bakımından sabancı opsiyonu dışında bu bölümü düşünmüyorum. Bunun dışında endüstri mühendisliği (odtü, bilkent, itü) ekonomi ve işletme (koç, sabancı imkanlarıyla ilgimi çekiyor)

• 3d'ye girdin mi?

• bugün 3d tgden çıktım. Türkçesinin dili çok sade geldi hiç yormadı dil bilgisi sorularından da zorlandığım soru hatırlamıyorum basitti, direkt harf hatası sorusu vardı galiba. Onun dışında sosyal desen en temel yerlerden çıkmıştı, feni zor değildi ama ösym kokusunu buram buram vardı hatta 1-2 tık daha detaydı. (biyoloji hariç tür ve birikim sorusunu hiçbir şey bilmeyen 10 yaşındaki çocuk mantığıyla yapardı.) Matematik genel yorumum sorular kolay ama ortalara doğru çok işlem kalabalığıyla uğraştım Türkçe ve fenden hızlı çıkamayanları oyalamıştır. Şu kırtasiye sorusu vardı onda şakasız salak gibi 15 dakika oyalandım sebebini bilmiyorum. 2 olan kutucuk çarpma sorusu da beni çok oyaladı soru tarzına göre şıktan gitme skillini açmam lazım. Son olarak geometriyi aşırı beğendim seviyesi tam yerindeydi fen ve geometri ösym tarzıydı özdebirle hemen hemen aynı neti bekliyorum.

• alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt

yazarken gördümm :S

• vannessa kullanıcısına yanıt

kalp kalbe karşıymış  

• 11in başında düşünmeden sayısal öğrencisiydim sınava çalışmaya başladığım andan itibaren niye çalışıyorum lan? dedim kendi kendime sonra gittim meslekleri araştırdım başta en uç en iyi en çok maaş alan örneklere bakınca her şey çok güzeldi sonra biraz gerçekçi baktım ve her mesleğin ortalama üstü ama utopikte olmayan rutinlerini, olasılıklarını gelecekteki kendimde hayal etmeye başladım. Tıp ütopik örnekleriyle çok karizma, muhteşem duruyordu cerrah falansın yani ama sonra kendime bakınca hiç üzerime oturtamadım o en uç örnek olmak için ne bağlantım ne o kadar hevesim ne imkanım vardı böyle böyle meslekleri üzerimde inceledikten sonra laboratuvar ortamı çok daha ilgimi çekti ama genellikle insanları incelediğimde yukarıda yazdığım imkanlardan mezun olmuş kişiler benim hayal ettiğim şekilde olduğundan o bölüm kendimde üniversitesiyle birlikte paket halinde bir hedef bence sen de dediğim gibi gelecekteki kendinle gerçekçi şekilde mutlu ve tatmin olacağını düşündüğün mesleği hedefle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vannessa -- 5 Kasım 2023; 18:58:43 >

• alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt

öyle miymiş bilemediiimm

• kardeşim netleri yazmazsan sevinirim rahatsız ediyor deneme adı yeterli

• Kız mısın sen

• lkfduhşkflşdskhmdş yook yazcam

kız mısın cevap versene

• ? sen sabah şikayet ettiğim misin

sapık bu selam bu arada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.