Şimdi Ara

deneme sınavı için önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta sonra okulda tyt denemesine gireceğim tyt türkçe ve sosyal hiç başlamadım ama türkçeden temelim var, din felsefe vs bitircem fizikte elektrostatik, kimya biter muhtemelen o zamana ve biyolojide hücredeyim bi artistlik olsun şeklimiz şemalimiz düzelsin milletin moralini bozalım tyt matematiğim bitti (geo hariç) ne önerirsiniz türkçede ve sosyalde 2 haftada yüksek yapabilirmiyim

• tyt'de kısa sürede karşılığını alabileceğin iki konu var onlar da paragraf ve problem. bunların üstüne düşersen hem süre sıkıntısı yaşamazsın hem de bu konulardan daha az soru kaçırırsın. fizikte de elektrostatik çalışmanı önermem genelde çıkmıyor denemelerde daha garanti konulara göz atabilirsin onun yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F12523A8A -- 18 Eylül 2023; 23:21:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • konu bitirmek daha mantıklı değilmi apot özetten dini 1 günde okudum bitirdim felsefe de aynı yarın biter coğrafya tarih en cok cıkan yerleri okicam problem paragrafa da bakarım teşekkürler

• garanti konulara göz at muhabbeti dünyanın en boş muhabbeti,konu çalış normal.Tyt türkçede dilbilgisi yaptıktan sonra okuduğu anlama kalıyor geriye,sosyal için branş çözüp bilmediklerini not almak + olarak istersen konu çalışmak yeterli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zor türkçe deneme önerileri
    2 yıl önce açıldı
    Tyt Genel Deneme Önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.