Şimdi Ara

Denemelerim, Şiirlerim .. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
5
Favori
9.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizimkisi umut şarkısı , içinde insanlık olan..

Söylesek sihri kaçarmı ?
  • Hep aynı hikaye hep aynı son .. Başrolde ben hep kellesi kesilen.. Yardımcı oyuncular alıp gidiyor mutluluğu.. Filmi izleyenler bana acıyarak bakıyor beni kesenlere ise sevgi ile.. Kötülüğün bu kadar sevgi getireceğini bilmezdim.. Mutluluğu kaybetti başrol oyuncusu , yani herşeyini..
  • Rüzgar ya alıp götürsün tamamiyle yada iyileştirsin var olan gücüyle
  • Katkı yapın gençler ya , beğenmiyorsunuz yazıları galiba :)
  • Kayboldum girişi olup
    Dönüşü olmayan sokaklarda
    Kafamı nereye çevirsem
    Karşımda Sen
    Her taraf karanlık
    Hava desen ayaz
    Sanki her an yağmur yağıyor gibi
    Tek tek yaşlar süzülüyor..
    Niye ağlıyorum belirsiz
    Gözlerim hafif kısık
    Göğüs kafesim sıkışıyor
    DUR ! bu sahne bir yerden tanıdık
    Siyah beyaz bir ekranda
    İzlediğim bir filmden alıntı
    Evet o olmalı
    Hani şu terkedilen adam
    O da yalnız o da masum
    O da çaresiz o da suskun
    Ve birden aralanıyor gözlerim
    Evet bu diyorum
    Hayatı filmden ayıran
    Gerçek hayatta yalnızlığa bırakılmak
    Benzemez filmlerdekine
    Eğer sırt çevrilen sensen
    Gururlu olma oynunu oynayamazsın

Şimdi bu kadar satır okudunda
    Merak ediyorum..
    Pişmanmısın yaptıklarına
    Ya da sorucakmısın ne çektim geceler boyunca
    SUS ! Sakın sen sorma..
    Ben fısıldarım olanları kulağına..

'' En büyük acıyı
    Senden sonra nefes alarak çektim
    Yaşama sevincimi
    Sende kaybettim
    Herşeye rağmen
    Sendende geçtim
    Kendimi bulduğumda
    Çok geç olduğunu farkettim
    Herşeyi yaptım elden geçirdimde
    Beni Affet
    Senden sonra sevmeyi
    Beceremedim... ''

Al bakalım canlansın az ortalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 11 Kasım 2010; 17:04:17 >

• Çok güzel eline sağlık :)
  • Umut denen şey kısa sürüyor artık , sen kimsinki umutlanıyorsun dercesine hayat ensenden tutuyor
  • Umut bitti! Dağılın..
  • Hiçbirşey yeni değildir , herşey eskidir..
  • Yaşamak,sadece nefes alıp vermek ya da beslenmek midir ?
    Yaşamak yalnızca bedensel olaylardan ibaret değildir.Yaşamanın diğer bir boyutu içimize seslenir,ruhumuzu okşar,kalbimizin içindedir çünkü.Yaşamak;

-Aşık olmaktır.Kalbinin o duygu ile çarpmasıdır.Aşkın kalbini kuşatmasıdır.Küçücük kalbinde 'O'na yer açmaktır,yaşamak.

-Pencereden sokağı izlemektir.İnsanların hayat mücadeleri karşısında koşuşturmalarını,otobüsün "tıss" sesi eşliğinde,insanların otobüsten inmesini görmektir.Hatta kedi ve köpeğin dalaşını bile izlemektir,yaşamak.Onların ortak yönünü bulmaya çalışmak,kedi ve köpeğin aslında sıkı bir dost olduğuna inanmaktır.

-Sahil kenarında küçük ama yavaş adımlarla,denizin mavi sularının serinliğinde yürüyüş yapmaktır.Deniz suyunun,kayalarla buluştuğu andaki sesi dinleyerek,özgür olduğunu hissetmektir.Ardından uzun uzun bakmaktır ufuk çizgisine.Düz,upuzun bir çizgi.Tıpkı yaşam gibi...

-Simitçiye uğrayıp simit almaktır.Simitçinin yüzündeki mutlu gülümsemenin içinize işlemesidir.Daha sonra vapura binip simit atmaktır martılara..Rüzgara karşı koyan martılar..Tıpkı yaşamın zorluğuna karşı koyan insanlar gibi.Ama hedefi vardır o martıların,yere düşen o simit parçasını yediği an rüzgara karşı koymanın değerini anlar.İşte yaşamak,zorluklar sonucunda ödülünü aldığında duyulan hazdır.

-Yıldızları izlemektir.Bu sonsuz boşlukta,yaşadığın için Tanrı'ya defalarca şükretmektir.Yıldızların parıltısında kendini bulmaktır..O yıldızın ışığının uzaydaki milyonlarca engele meydan okuyarak,gözüne girdiğini anlamaktır.

-Ve en önemlisi yaşamak,sana değer veren birilerinin olduğunu bilmektir..

• Yaşamak her şeyin biteceğini bilmektir , birşeyleri kaybetmektir , bir tek Allah'ın yanında olduğunu bir tek Allah'ın seni sevdiğini bilip yaşamaktır.

Yaşam umuttur evet , ama umut bitincede yaşam yaşamdır.

Ve bana göre ölmekte bir yaşamdır
  • Ne zor işmiş Umut etmek bunu bilmezdim , Umutlarımın gerçekleşmediğinde anladım bunu , artık Umut etmek bile zor bu hayatta..

Ha gerçekleşmeyen Umut değil sadece , gerçekleşmeyen ben , gerçekleşmeyen bir Can!
  • Herşeyden vazgeçtiğimde sevdim seni
    Seni ilk gördüğümde hani yalnız oturuyordum ya elleri başında düşünceli şekilde yağmurlu bir günde ıslanmayı umursamadan
    İşte o gün yalnız kalmak için kendime söz vermiştim , yalnız kalınca kendim olacakmışım..
    Sen bunu anında yok ettin yanı başımdan saçları ıslanmış şekilde geçerken
    Çünkü ben seninle kendim olacağımı anladım o güzel gözlerini gördüğümde.
    O gün anladım insanın tek olmadığını yarı parçasının başka birinin kalbinde saklı olduğunu.
    O günden sonra Kalbim artık sana emanet..
    Yaşat o kalbi geçmesin kötülüğün eline
    Yaşat o kalbi hep sevsin iyiliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 20 Kasım 2010; 3:07:28 >
  • Burdan güzel olanları tekrar düzenleyip yazacağım

Bazen güzel çıkmıyor farkındayım ama yazmaya çalışıyoruz işte :
    )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 18 Kasım 2010; 15:01:32 >
  • Varoluş meselesiymiş herşey
  • Eskiden Annemiz tabağındakini bitir yoksa arkandan ağlar dediğinde geri dönüp üzülmesin diye tabaktakini bitirirdik.
    Şimdi bırakma onu arkandan ağlar denildiğinde bu böbürlenme bu kendini beğenmişlik neden ?
    Bir çocuk gibi sevseydin keşke beni.
  • Ya bu umut veren şarkıların seside kesilirse?
  • Kimse okumuyor galiba ya yazmasammı diyorum beceremedik bu işide galiba
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.