Şimdi Ara

denemeye devam mi fen mi calismali? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 30 nete kadar fen kafasına ihtiyacın yok. Edebiyat ezberi gibi kimyadan belli şeyler. Matematik problemi gibi kimya ve fizikten. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yerinde olsam kesinlikle çalışırdım fene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddeenniizz

quote:

Orijinalden alıntı: Nayc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

6-7 net cok rahat artirabilirsin bence. Fizikte yogunluk, isi sicaklik, hiz vs gibi konulara bak. Kimya daha kolay periyodik tablo ve cozeltilere bak. Burdan da 3-4 net artirirsin. Biyolojiden yorumuna guveniyosan ekolojiye giris sinavda. 20 neti bulursun hu seilde bence

Yirmi puan ilac gibi gelirdi valla. Ya ama soyle bi sey var tm yi bosuna secmedik fen kafam yok benim. Neyse bir iki gun cok aksatmadan 4 5 saat calissam pek bi sey kaybetmem galiba. Az uyurum olur biter bence? 15 e ciksam bile bi seydir sonucta. Da ise yarar mi orasi muallak.

Vaktin varsa her ikisini de yapabilirsin bence. YGS kimyayı 1 haftada bitirebilirsin (bunu bizzat kimya hocamız söyledi). Biyolojiden de özet anlatımlar var, onlara da bakabilirsen 5 6 net oradan gelir. Yeme de yanında yat olur senin için

Femin konu ozetli el kitabi ise yarar mi bu is icin? Bide kimya simetri var elimde.

Rahat yeter hem de, başarılar şimdiden..

• quote:

Orijinalden alıntı: SoNTHERoK

30 nete kadar fen kafasına ihtiyacın yok. Edebiyat ezberi gibi kimyadan belli şeyler. Matematik problemi gibi kimya ve fizikten. :)

Eh gorucez artik var mi yok mu. basladim bile kimyaya calisiyorum bi saattir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

6-7 net cok rahat artirabilirsin bence. Fizikte yogunluk, isi sicaklik, hiz vs gibi konulara bak. Kimya daha kolay periyodik tablo ve cozeltilere bak. Burdan da 3-4 net artirirsin. Biyolojiden yorumuna guveniyosan ekolojiye giris sinavda. 20 neti bulursun hu seilde bence

Yirmi puan ilac gibi gelirdi valla. Ya ama soyle bi sey var tm yi bosuna secmedik fen kafam yok benim. Neyse bir iki gun cok aksatmadan 4 5 saat calissam pek bi sey kaybetmem galiba. Az uyurum olur biter bence? 15 e ciksam bile bi seydir sonucta. Da ise yarar mi orasi muallak.

Vaktin varsa her ikisini de yapabilirsin bence. YGS kimyayı 1 haftada bitirebilirsin (bunu bizzat kimya hocamız söyledi). Biyolojiden de özet anlatımlar var, onlara da bakabilirsen 5 6 net oradan gelir. Yeme de yanında yat olur senin için

Femin konu ozetli el kitabi ise yarar mi bu is icin? Bide kimya simetri var elimde.

Cok sagol hocam sana da basarilar. Umarim en iyi denememiz gibi gecer ygs.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cok sagol hocam sana da basarilar. Umarim en iyi denememiz gibi gecer ygs.

inşallah hocam.. Tek temennim bu. Şu iki haftayı da verimli kullandık mı tamamdır.

• Fem simetri ygs kimya için iyidir. Madde ve özellikleri, Atom, Periyodik Tablo, Bağlar ve Bileşikleri bitirirsen emin ol 10 net çok zor değil. Ama kesin 7 8 net gelir. Biyoloji de muhteşem üçlü var bence. Bilgi, yorum ve ezber. Biyolojiden çıkması yüksek olan Canlıların temel bileşenleri, enzim, ekoloji, sınıflandırma. Bu konularada bakarsan bi 5 6 tane yaparsın gibi geliyor. Fizik için ne yapayım diyorsan valla ben de bilmiyorum. Sayılsalcı olmama rağmen fizik Allaha emanet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch3Rr

Fem simetri ygs kimya için iyidir. Madde ve özellikleri, Atom, Periyodik Tablo, Bağlar ve Bileşikleri bitirirsen emin ol 10 net çok zor değil. Ama kesin 7 8 net gelir. Biyoloji de muhteşem üçlü var bence. Bilgi, yorum ve ezber. Biyolojiden çıkması yüksek olan Canlıların temel bileşenleri, enzim, ekoloji, sınıflandırma. Bu konularada bakarsan bi 5 6 tane yaparsın gibi geliyor. Fizik için ne yapayım diyorsan valla ben de bilmiyorum. Sayılsalcı olmama rağmen fizik Allaha emanet

Fizige dokunmam zaten arada kolay golge sorulari ozkutle cark vs geliyo yaparsam ordan yapiyorum. Dedigin konulari isaretledim ilk onlara calisicam. Cok tesekkur ederim.

• aynı durumdayız bende eğer olursa boğaziçi ybs istiyorum şu anda da fem simetriden biyoloji bakıyorum ama deneme de çözüyorum tabi etkisi oldu mu dersen 10 net yapıyodum 13 felan oldu işte en azından soruları okuduğum zaman bir fikrim oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamazingo mühendisi -- 11 Mart 2013; 22:00:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamazingo mühendisi

aynı durumdayız bende eğer olursa boğaziçi ybs istiyorum şu anda da fem simetriden biyoloji bakıyorum ama deneme de çözüyorum tabi etkisi oldu mu dersen 10 net yapıyodum 13 felan oldu işte en azından soruları okuduğum zaman bir fikrim oluyor

Diyorum ya genel kultur hep bunlar 3net uc nettir ya bu ara ne yapsak ne calissak kar. Olur umarim istedigimiz yerler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.