Şimdi Ara

DENENMİŞ YÖNTEM NEOBUX !! video ekledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlere Neobux sistemini tanıtmak istiyorum

asıl mantığı tıklama başı kazanmak olan fakat birşeylere tıklayarak pekte para kazanamayacağınız sistemin en iyisi
    neobux ta günlük reklamlara tıklayarak , yeni üye kazandırıp onların tıklamalarından da kazanabileceğiniz bir site tık başı 0.001$ yani bin tık 1$

evet çok komik bir rakam zaten istesenizde günde 25-30 tık tan fazla reklam çıkmıyor
    işte burda neobux un farkı ortaya çıkıyo
    neobux ile ;

+arkadaşlarınıza referans olup onların tıklamalarından da para kazanabilirsiniz
    + kiralık ref yani sistemde kayıtlı olupta kimsenin referansıyla gelmemiş kişileri sistem size kiralıyor onların tıklamalarındanda kazanıyorsunuz
    + sitede değişik sponsor firmaların ürünlerini (anket doldurma, yeni yazılım deneme , video izleme ) gibi etkinliklerden kazanıyorsunuz
    +son olarak minijobs (küçük işler ) yine sponsor firmalar minijobs denilen küçük işler internet sitesindeki bir -ürünün fiyatını kontrol etmek veya fotoğlarları ayırt etmek gibi zor olmayan işler yaparak kazanabilirsiniz
    minijobs ödemeleri 0.04$ dan 0.22$ a kadar deişiyor işin yoruculuğuna göre ( mesela dün 58 adet 0.04$ lık minjobs tamamladım ) tahmin ediyorum 30 dk vaktimi aldı

ayrıca sitede türkçe forumda mevcut ben her ne kadar neobuxta yeni olsamda orada tecrubeli arkadaşlar mevcut yardımcı oluyorlar her konuda .

22000$ gelir elde etmiş arkadaşlarda var herkesin profilinde ne kadar kazandığı yazıyor . fakat sabır gerektiren uzun soluklu bir iş
    ben gireyim iki tıklayayım kazanayım gibi düşünen arkadaşlar hiç heveslenmesin
    ama ben düzenli hergün 20 dk -1 saaat ayırırım diyorsanız minijob lardan günde 2$ yakalasaız aylık $60 eder
    yok ben birazdaha işin üstüne giderim arkadaşlarıda çağırırım onlardanda kazanırım derseniz o zaman gelir ciddi olabilir

uzun lafın kısası benim linkim aşşağıda üye olmak isteyen arkadaşlar buyursun bana pm atarak kafanıza takılanlarıda sorabilrsiniz . buraya herşeyi yazamadım

ama şunu söyleye bilirim şimdiye kadar çok site denedim bence en sağlamı bu (tabi elin adamı yapmış yarın kapatır siteyi kimse garanti veremez ama yıllardır kazanan kazandıran bir site kolay kolay bir şey olmaz. )

arkadaşlar video ekledim umarım yardımcı olur

http://www.neobux.com/?rh=69686F7465696E
    https://www.youtube.com/watch?v=isBtMPh-LNI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihotein -- 29 Temmuz 2013; 2:11:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.