Şimdi Ara

denetim masasında gözükmesine rağmen kaldırılamayan programlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler vista kullanıyorum bi ara ofis kurmaya çalışmıştım orjinal olmadığı için kurduktan sonra denetim masasından ofis dosyasını kaldırdım ama hala denetim masasında
    ofis enterprise,excell,groove,infoPath ve diğerleri duruyor bunların yüklenme zamanı,yayımcısı ve boyutu gözükmüyor haliylede bunlarda programı kaldır butonuda olmadığı için bunları denetim masasından kaldıramıyorum...program filestan tüm ofis dosyalarını kaldırdım ama denetim masasından kaldıramıyorum...
    yardım edebileceklere şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hocam bi bilen yok mu acaba?
  • http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe
    bu dosyayı indir ve kur. kuruldukran sonra başlatta programlar içerisinde windows install cleanup utulity adında okurulan programı aç. içerisinde all user ibaresinin yanında görünen tüm microsoft office programlarını tek tek işaretle ve remove diyerek kaldır. sonrasında kontrol et. gerekirse bilgisayarı yeniden başlat
  • kurmaya çalıştım ama bu programı kuramadım...hata verdi...
    windows script host hatası...
    kod: 800A0046
    kaynak: Microsoft VBScript çalışma hatası
    quote:

Orjinalden alıntı: Poseidon58

http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe
    bu dosyayı indir ve kur. kuruldukran sonra başlatta programlar içerisinde windows install cleanup utulity adında okurulan programı aç. içerisinde all user ibaresinin yanında görünen tüm microsoft office programlarını tek tek işaretle ve remove diyerek kaldır. sonrasında kontrol et. gerekirse bilgisayarı yeniden başlat

• başka bilgisayardan yükleyip deneyebilirsin yada bilgisayarı ağ ile güvenli modda açıp bu moddayken denemeyi yap. bilgisayarında ki anti virüs progamını devre dışı yapıp bir dene
  • tamamdır nasıl yaptım anlamadım ama tekrar denedim kurdum ve tam istediğim işi görüyo program saolasın...
    bu program microsoftun orjinal programı herhalde dimi? ya kardeş sana şeyide sorayım sen kesin bilirsin...
    ofis 2007 nin orjinalini nerden indirebilirm acaba bi kaç forum sitesinde buldum indirdim kurdum ama cracklarını sanırım microsoft mimlemiş
    kurduktan sonra bu program orjinal değil diyor ve 15 günden başlayarak saymaya başlıyor orjinal ürün alın diye hata vermeye... acaba bildiğin sağlam cracklı orjinal bi ofis 2007 adresi filan var mı?
    yardımcı olursan çok sevinirim...
  • office 2007 nin ancak deneme sürümünü indirebilirsinin
    yeni nesil işletim sistemlerini ve office yazılımlarını crackli kullanmak biraz zor. bulamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bu cevap bence senin gibi bu siteye 500 ün üzerinde mesaj atan birine yakışmamış...
    senin bu işlerin piri olduğunu düşünüyordum ama sen yapamazsın anca deneme sürümünü indirebilirsin dersen ben buna sadece gülerim
    sanal alemde her şey yapılır.ama bilmiyor olabilirsin bu sorun değil önemlide değil zaten öğrenmek için takılıyoruz buralara!!!
    quote:

office 2007 nin ancak deneme sürümünü indirebilirsinin
    yeni nesil işletim sistemlerini ve office yazılımlarını crackli kullanmak biraz zor. bulamazsın
  • ccleaner yükleyip...Eğer kaldırdığına emin olduğun program varsa ccleaner ile tamamen silebilirsin...
  • Özel bir uninstaller bul ...
  • Tabiki bulabilirsin imkansız hiçbirşey yok fakat DH forumlarında bu tür paylaşımlar yasak
    quote:

Orjinalden alıntı: baraka20

hocam bu cevap bence senin gibi bu siteye 500 ün üzerinde mesaj atan birine yakışmamış...
    senin bu işlerin piri olduğunu düşünüyordum ama sen yapamazsın anca deneme sürümünü indirebilirsin dersen ben buna sadece gülerim
    sanal alemde her şey yapılır.ama bilmiyor olabilirsin bu sorun değil önemlide değil zaten öğrenmek için takılıyoruz buralara!!!
    quote:

office 2007 nin ancak deneme sürümünü indirebilirsinin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.