Şimdi Ara

Denetleme memuru olmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

quote:

Orijinalden alıntı: girl_6874

quote:

Orijinalden alıntı: unknown115

Fransadan gelip burda çalışan var. devlet bakanımı ne onun sayesinde çalışıyor. fransadan işsizlik parası alıyor hemde burda çalışarak maaş alıyor. türkiyede söz mecazi anlamda ayagını sağlam basman gerekiyor. burda yaşam zordur. eğer dikkat etmessen türkiye dehlizlerinde yok olursun.

Türkiyedede servet vergisi alsalar. işsiz olanlara işsizlik parası verseler. iyi yaşamak herkesin hakkı. yaşatmıyorlar insanı.

Fransa'daki yüksek vergi oranları ve “servet vergisi” yüzünden Gerard Depardieu rus vatandaşlığına geçmiş.

Denetleme memuru olmak

Fransada sosyal yardimlar cok iyi issiz kalsan issizlik parasi, kira yardimi, ve yasayabilmen icin maddi yardimlar...

Ama tabi vergiler cok yuksek, is veren olsan bi insana verdigin maasin hemzn hemen aynisinida sosyal sigortalara odemek gerekiyo..
    Fransanin durumu suan iyi degil is yerleri kapaniyor ve bu sene vergiyi yikselttiler... !

Depardieu kacti ama kacmakta cok hakliydi. O kadar vergi oduyorsun bazen hicbiseye hakkin olmuyor !

canim lisans mezunu musun sen?

Hayir ben uni okudum sonra yaz tatili icin is bakiyordum lisans okuyacaktim o sene ama babam tatillerde calismami istemiyordu inat ettim is buldum sonra beni kadrolu yaptilar bende bosverdim lisansi gerek yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

quote:

quote:

quote:

quote:

Fransada kal benden demesi

Suan calisiyorum ve bu isin sinavina girmeyi dusunuyorum bu isi turkiyede yapsam benim icin daha avantajli olurmu cunku kazanacagim kesin..

Fransada çalışma imkanın varsa Fransada kal Türkiyede sürünürsün benden söylemesi.

Türkiye la neyin denetimi cümlede bile saçma oldu

Isyerleri denetiminden bahsediyorum boyle birsey yokmu turkiyede ?

Dogru kazanc bildirdilermi, iscilerin hepsi sigortalimi vesayre... sonra gerektiginde ceza kesen, muhur veya haciz karari alan insanlara denetleme memuru demiyorlarmi yoksa benmi yanlis biliyorum ?

Ya var tabide çoğu denetimden haberli falan filan. Sana diyorum Fransada alıştığın düzeni bırakıp curcunanın ortasına gitme. Ben kaçtım kurtuldum

Anladim demek istedigini fakat dusuncem farkliydi.

Turkiyede bu isi yapan ne kadar maas alir ? Rahat bir hayat yasarlarmi ?

Türkiye'de rahat yaşaman için 4.000 üstü maaşa ihtiyacın var ya da doğu illerinde 2.000 gibi bir paraya rahat yaşayabilirsin çünkü doğru dürüst para harcayabileceğin bir şey yok doğuda. Tabi bu sadece maddi açıdan rahatlık. Birde işin manevi yönü var , insanların saygısızlaşması , taciz , sansür , terör , trafik , hükümetin insanları takmaması insanları etkileyen en büyük faktörlerden. Kimse "ben böyleyim" demez ama ben sana söyleyeyim sokaktan rastgele 10 kişi seçip teste soksam en az 3-4 tanesinin bu saydığım sebeplere bağlantılı olarak psikolojik problemi çıkar.

+1

• Bırakın gelsin yahu, ben en fazla evi tuttuktan sonra gazı açtırırken çekeceği çileyi gördüğünde döner diyorum Olmazsa fransadaki gibi evi ısıttığında gelecek gaz faturasını ödeyemeyip direk kaçar zaten
  • denetleme memurlarını kim denetliyor ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.