Şimdi Ara

Deneyimlerimi Paylaşıyorum [ Dolandırıcılık İçerir ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda o kadar çok dolandırıldım konusu görüyorum ki artık şu işe emekli bir dolandırıcı olarak el atmak istedim.

Öncelikle kesinlikle dolandırılmamanın tek yolu parayı önce ödememek ama böyle alışveriş yapma şansıda binde bir.

Şahsen kendi kullandığım taktikleri burda yazıcam..

Dolandırıcı hesabında yüklü olan bir skinin elinde kodu olsuğunu söylerek satmaya çalışır süreçte size oyun içinde skini gösterip tok satıcı ayağına yatar, uzun süre dil döktükten sonra ikna olunur ve dolandırılırsınız.

Dolandırıcı skini ebaydan aldığını söyler ve size ebay özel mesajlarının maillerini ss atar. Herhangi bir mail üzerinde chorme sayesinde öğeyi denetliyerek istenilen metin yazılanilir.

Ebay satın alınan bölümü üzerindede gayet rahatlıkla photoshop bilgisi olmayan birisi bile photofiltre kullanarak nerdeyse satın alınmış gibi gösterilebilir.

Kişi ebayde veya redditte green dot ( güvenilir ticaretci) olduğunu iddaa edebilir.

Mesela kişiyle dh üzerinden konuşuyosunuz ve nicki x , kendisi size benim reddit nickim x bak green dot kullanıcıyım deyip güven sağlamaya çalışabilir. Hemen kendinize reddit üzerinden özel mesaj atmasını isteyin.

Skin kod kartlarına güvenmeyin şu zamanlarda bir pax jax kartı bulmak kolay değil ama yaptırmak kolay. 1 saat uğraşarak bir matbaada skin kart kodu bastırılanilinir ve ciddi anlamda çok kanılan bir yöntem aman dikkat.

Skype üzerinden herhangi bir kanıta göz atarken sayfayı yenileyin ki google cho öğeyi denetle çok kullanılıyor.

Şimdilik ekliyceklerim bu kadar, daha anlatmak istediklerim çok ama biraz işim var.

Bu anlattıklarım sadece lol için düşünmeyin internet ticaretlerinde her zaman işe yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emekli dolandırıcı ne la :)

Olsun tövbe etmişsin sıkıntı yok

Yararlı konu

• Ne günlere geldik be

• Emekli dolandırcı adam dikkat edin . Yazıyı okurken yazının üstünden tıklayabileceğiniz yerler varsa tıklamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Emekli dolandırcı adam dikkat edin . Yazıyı okurken yazının üstünden tıklayabileceğiniz yerler varsa tıklamayın

Konuya girenlerin şifreleri geliyor

• nasıl beceriyorlar dolandırılma işini anlamıyorum dogrusu
  • Zaten en önemlisi tok satıcı imajıdır. Almayacaksan uğraştırma şartlarım bunlar bak güven için şu kadar uğraştım hala inanmıyorum diyorsan da alma tarzından şeyler derler.

Google Chrome çok kullanılıyor. Yani genelde paypalda şu kadar param var ssini atıyorum der ama kısa bi öğeyi denetleden sonra sizi kandırabilir.

Bu şeyler uzar gider kardeşler. Siz siz olun yüz yüze alışveriş yapın. Skin kodları için de para kaptırmayın. Yahu Mafya Graves Muhafız Lux filan sizin gözünüzde değeri var mı ? Benim için artık 10 rpyi geçmezler. Oyundan zevk almak için oynayın. Para yatırmak istiyorum da diyorsanız herhangi bir siteden rp yükleyin. Aylık 50 lira fazla zevkiniz için harcasanız çok olmaz be :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her şeyi anlarımda dolandırıcı olduğunu ifşa eden biri...
    Ne günlere geldik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReplyFwd

Her şeyi anlarımda dolandırıcı olduğunu ifşa eden biri...
    Ne günlere geldik.

Adam fırsat bu fırsat demiş o kadar yüklü dolandırıcılık yapanlar hiçbir şey olmamış gibi dolaşırken kendini aradan çıkarmış zaten soran olursa kazandıklarımla imam hatip yaptıracaktım der kurtulur

• quote:

Orijinalden alıntı: BayaBaya

Zaten en önemlisi tok satıcı imajıdır. Almayacaksan uğraştırma şartlarım bunlar bak güven için şu kadar uğraştım hala inanmıyorum diyorsan da alma tarzından şeyler derler.

Google Chrome çok kullanılıyor. Yani genelde paypalda şu kadar param var ssini atıyorum der ama kısa bi öğeyi denetleden sonra sizi kandırabilir.

Bu şeyler uzar gider kardeşler. Siz siz olun yüz yüze alışveriş yapın. Skin kodları için de para kaptırmayın. Yahu Mafya Graves Muhafız Lux filan sizin gözünüzde değeri var mı ? Benim için artık 10 rpyi geçmezler. Oyundan zevk almak için oynayın. Para yatırmak istiyorum da diyorsanız herhangi bir siteden rp yükleyin. Aylık 50 lira fazla zevkiniz için harcasanız çok olmaz be :)

+1...

Daha önce bir kaç teklif red ettiğinide size kanıtlarsa vurgunu sizden yapar.

• Son günlerde bu dolandırıcılık olayı iyice arttı
  • Dolandırılan adam gerizekalıdır. Başka açıklaması yok bunun.

4 gün ban inc.
  • Kardeşim kimse kusura bakmasın ama, burada telefon numarasını vermeden, hasan79 gibi bir nicke sahip adama önce parayı veriyorlar. Yani bu senin anlattığın Reddit Green Dot olayı falan burası için aşırı yüksek kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

Dolandırılan adam gerizekalıdır. Başka açıklaması yok bunun.

4 gün ban inc.

Adama skin kart ve hesabında yüklü olan skini gösterdin üstüne reddit green dot kullanıcı gibi gösterdin kendini.

Bunu yüzlerce insana işleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: k0gamer

quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

Dolandırılan adam gerizekalıdır. Başka açıklaması yok bunun.

4 gün ban inc.

Adama skin kart ve hesabında yüklü olan skini gösterdin üstüne reddit green dot kullanıcı gibi gösterdin kendini.

Bunu yüzlerce insana işleyebilirsin.

Burda ki dolandırıcıların %99'u senin denediğin yolları yapmadığı için dedim ben.
    Yoksa tabi dolandırmak istesem sadece photoshop ile yapabilirim aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Kardeşim kimse kusura bakmasın ama, burada telefon numarasını vermeden, hasan79 gibi bir nicke sahip adama önce parayı veriyorlar. Yani bu senin anlattığın Reddit Green Dot olayı falan burası için aşırı yüksek kalır.

Öyle adam zaten dolandırılsın

• quote:

quote:

Kardeşim kimse kusura bakmasın ama, burada telefon numarasını vermeden, hasan79 gibi bir nicke sahip adama önce parayı veriyorlar. Yani bu senin anlattığın Reddit Green Dot olayı falan burası için aşırı yüksek kalır.

Sen neler dolandırdın anlat qnq. Dolandırıcılık yaptığın gece rahat uyuyabildin mi?
  • quote:

quote:

quote:

Sen neler dolandırdın anlat qnq. Dolandırıcılık yaptığın gece rahat uyuyabildin mi?

Mışıl mışıl

Ben sadece lol üzerine uğraşmadım, savcı bey çok şüphelendi üçlersen kurtulamazsın elimden dedi

• Up

• Bende emekle dolandırılanım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.