Şimdi Ara

deneyimli mageler lutfen bakın yaaaaa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyi pet agalar karıizman var sonuçta:D
  • hp takkkk en iyisi bide pet giyip ne yapcan... paper ol damagenin allahını vur
    58 lwl int mage 51 büyüsüle ortalama 1350 vuro staff iyi ise paper ise 51 büyüsü ile2350 falan vuruo
  • bence hp tak çünkü mp ye gerek yok paper olduğun için

en iyisi paper / flame mage

bide hp takılar ve kıyafetler

63 magemde +8/15hp mage cotton robe set +9 hp takılar hepsi

sonra pet e döndüm elixer +8 aldım
  • Ben ıkı takım yaptım. canım tek takılmak ıstedımı yaratıklara karsı mp gıyıyorum.
    partylerde ıse hp gıyıyorum nasılsa kaynıyo kac dmg vurursan vur. Olme yeter.
    Ben MP yi sectim yaratık yanına gelmeden oluyor zaten.
    ama yaratıklar harıcı HP derım.

hepsı MP olursa kodunmu oturtursun . Oluler HP yıyemez
  • dostum 60 a kadar mp tak full mp ol 60 olduktan sonra hp set yap kendine sadece cz de kullan czde mp pek işe yaramıyo çünkü ... yaratık keserken her türlü her şeyini mp tak cz ye giderken sadece kıyafetler hp olsun
  • MP TAKMAN BIRAZ ABEST OLUR PAPERSAN HP TAK UZERINDEKILERI MP BONUS YAP DA ;
    BENCE PAPERLIGI BIRAKIN PET OLUN PAPERLIKTA IS YOK...
  • quote:

Orjinalden alıntı: steal_heard

MP TAKMAN BIRAZ ABEST OLUR PAPERSAN HP TAK UZERINDEKILERI MP BONUS YAP DA ;

bence 60 tan önce hp takılmamalı dostum çünkü 60 a kadar mage in cz de pek bir işlevi yok bu yüzden yaratık kesmek için mp olmalı ama 60 tan sonra bide hp set yap canavar keserken mp czde hp genede sen bilirsin
  • cok fazla zengın deilsen bak bu itemları kullan

+3 veya+5 dd hat
    +8-15 hp mage cotton robe
    goblin pads
    +8 15 hp shoes
    +8 15 hp glove
    +8 wizard
    takılarında +9 veya +8 hp olcak çünkü czde mp bonusun etkisi yok ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

quote:

Orjinalden alıntı: steal_heard

MP TAKMAN BIRAZ ABEST OLUR PAPERSAN HP TAK UZERINDEKILERI MP BONUS YAP DA ;

bence 60 tan önce hp takılmamalı dostum çünkü 60 a kadar mage in cz de pek bir işlevi yok bu yüzden yaratık kesmek için mp olmalı ama 60 tan sonra bide hp set yap canavar keserken mp czde hp genede sen bilirsin

dogru diyorsun kardes ama ben cz 1c1n konustum yoksa ark. bize lwl solemdigi için direk cz die konustum

• herkes BENCE , BENCE , BENCE diye konusmus
    bu isin BENCE ile alakasi yok

CZde full HP takilcan,

partydelerde, XP kasarken yani, kafana göre takil....

CZ de MP kullan demenin BENCE si yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

herkes BENCE , BENCE , BENCE diye konusmus
    bu isin BENCE ile alakasi yok

CZde full HP takilcan,

partydelerde, XP kasarken yani, kafana göre takil....

CZ de MP kullan demenin BENCE si yok

tamam güzel arkadaşım neden heyecanlandın nie bağırıyosunki bu ban falan nie ben kendi fikrimi kullandım kendi fikrimi sölerken sence mi diim o arkadaşa yanıt olarak yazdığım için bence yazdım ayıp oluyo biraz ...
  • abisi heyecan yapmadim ben, dogrulari sinirli halimle dile getirdim...
    tek tek bütün insanlarin yazdiklarini okuyunca sinirleniyosun olmaz yere...

kimisi demis paper mage isen MP ye gerek yok , bide insanlar okuyor onu
    arkadas paper mage, 220+109 MP gücü var, yaratiklara supernova ile 3500 vuruyor...

sende yazmissin 60dan önce HP ye gerek yok diye...
    kendi fikrinizi degil , adama yardimci olcak bilgilerinizi verin lütfen...

yardimci olcak bilgi : MP takilar , CZ de ise yaramaz...
    MP damage gücünü artirir,
    CZ de güçlü olmak istiyorsan paper olcaksin, ama ise yaramak istiyorsan Pet mage olup, Light-ice olcan...
    xp partylerinde ise MP olmali çünkü amaç çok vurmak, zaten buff ile HP sorunu ortadan kalkiyo,
    harpy keserken 3000 HP ye gerek yok, 2000 yeterde artar...,
    3 paper mage, 1 glacier mage, 5 saniyede harpyleri kesiyoruz...
    paper mageler 3000+1000 vuruyor (supernova + inferno )

• quote:

Orjinalden alıntı: crushed

ya ben paper mageme healt takı mı yoksa mp takımı takmam lazımmmmmmmmm cokk merak ediorumlutfen bunu acıklayın kimisi mp takcan dio kimisi hpp lutfen acıklayın

Mage in tek açığı defans ve heal idir, bunu telafi etmenin tek yolu da tüm takı ve giysilerdeki bonusların hp ye verilmesidir, özellikle paper mage in daha fazla ekstra mp stat yada bonusa ihtiyacı yoktur.

Hp olur herşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negative -- 6 Ocak 2006 4:53:22 >
  • Bende paper mageyim MP ve HP takıcağım yerleri Planladım zaten genelde RAVEN ve normal harpy de takılırım Normal harpyde MP RAVENDE HP RAven vurmaya başlayınca MP ile hemen ölürsün
  • Duruma göre değişir bence...

Paper mage nin amacı çok fazla damage vermektir. Bana sorarsan genel olarak MP ağırlıklı olmalısın. 1-2 tane sağlam HP takı takmanda fayda var tabi ki.

Lvl kasmak için hp daha uygun diye düşünüyorum. Zaten defansın oldukça düşük olduğu için vur kaç taktiği yapmak zorundasın. CZ de ise mp+hp yi eşit tutmalısın diye düşünüyorum. Eğer cz de partinin arkasına saklanarak vurmayı planlıyorsan mp koyarsın. Bu durum biraz karışık gerçi. Deneme yanılma yöntemiyle uygun olanı senin seçmen gerekli...
  • ben czde mp atakı bi işe yramıo die biliodum ama anlısda olabilr sen yinede hp tak kardes
  • quote:

Orjinalden alıntı: failed

ben czde mp atakı bi işe yramıo die biliodum ama anlısda olabilr sen yinede hp tak kardes

evet cz de mp takı işe yaramıyor.
    Monster keserken ise isteğine bağlı olrak mp veya hp takabilirsin.Ben genelde hp takıyorum.
    Full hp takmama rağmen pet magelerden yinedefazlavuruyorumkendimi riske atmama gerek yok
    bundan dolayı hp takıyorum
  • HAKSIZLIK VAR ...
    neden deX ishLlO da mp ishLemiO ...
    EzioLar kardeshim mageLeri ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaNaRoMa HaReM

Duruma göre değişir bence...

Paper mage nin amacı çok fazla damage vermektir. Bana sorarsan genel olarak MP ağırlıklı olmalısın. 1-2 tane sağlam HP takı takmanda fayda var tabi ki.

Lvl kasmak için hp daha uygun diye düşünüyorum. Zaten defansın oldukça düşük olduğu için vur kaç taktiği yapmak zorundasın. CZ de ise mp+hp yi eşit tutmalısın diye düşünüyorum. Eğer cz de partinin arkasına saklanarak vurmayı planlıyorsan mp koyarsın. Bu durum biraz karışık gerçi. Deneme yanılma yöntemiyle uygun olanı senin seçmen gerekli...

Zaten tüm statlarını MP ye basıyosun, daha ne mp takıcan be adam

Hepsi HP kardeş, madem deneyimli mage istedin konusacaz herhalde demi

• quote:

Orjinalden alıntı: Negative

quote:

Orjinalden alıntı: PaNaRoMa HaReM

Duruma göre değişir bence...

Zaten tüm statlarını MP ye basıyosun, daha ne mp takıcan be adam

Hepsi HP kardeş, madem deneyimli mage istedin konusacaz herhalde demi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.