ben ole estetik yaptıgını falan bilmiyodum ama arkadaş gözterince resmi çok güldüm.yıllar önce nihat doğan klibindede oynamış bu tiple o klibi bulan olursa link atarsa sevinirim
ben ilk ferda anıl yarkın ın klibinden hatırlıyorum, hani ferda otobüste gidiyor da yanından arabayla geçiyor kızlar bir tanesi de bu yaratıktı
quote:
Orjinalden alıntı: codderial
Bilader 1997 yılı fotoğrafı bu, o zaman nihat doğan mı vardı ya.. 10 yıl olcak nerdeyse..
ben ole estetik yaptıgını falan bilmiyodum ama arkadaş gözterince resmi çok güldüm.yıllar önce nihat doğan klibindede oynamış bu tiple o klibi bulan olursa link atarsa sevinirim
ben o adamı ortaokuldantanıyorum çok berbat kırdın kalbimi adlı şarkı ile çıkmıştı hiç unutmam 10 yıl once işte vardı yani nete bak biraz
denizakkayada tam bi bingöllü tipi varmış eskiden...
Gıcık oluyorum bu kadına...
Yaw cidden şu bilek-el kombinasyonuna bakar mısınız? Traves tea gibi..
Kusabilir miyim?
quote:
Orjinalden alıntı: daturkishulan
denizakkayada tam bi bingöllü tipi varmış eskiden...
Fotoğrafa bakılırsa milletin hastası olduğu gözleri lensmiş.
resim herşeyi anlatıyo zaten
quote:
Orjinalden alıntı: diego-21
resim herşeyi anlatıyo zaten
Torna
çok büyük değişiklik harbidende ya alakası yok nası iş anlamadım o zaman herkes manken olabilir.
AJDAR BİR HALK KAHRAMANI...
Özel bir insan yakında anlayacaksınız önder olacak
Türk doktorları dünya çapında walla bravo yani...
Denizi baştan yaratmışlar
fotoğrafın tepesinde atolye yazıyo zaten,kadıncağız atolyeye girmeden önce hatıra fotosu çektirmiş anı olsun diye de saklamıştır.
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
AJDAR BİR HALK KAHRAMANI...
Özel bir insan yakında anlayacaksınız önder olacak
hakkaten bende çok takıldım kokocumbosları dinliyosunuz ya niye benimkini dinleyemeyefeksiniz diyo adam.
çok garip.
ben burda arkadşlarıma da sordum abi eski hali umrumda deil sanki bu haliyele gelse burun çevirceksin dediler kimisi doktardan kafasına poşetli dedi kimisi plastik kadın dedi boyle yorumlar var.bu eleman tek deil tabiki benzeri çok var
kaşar karı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme