Şimdi Ara

Deniz Bonus 100 Tl'ye 1 adet çeyrek MP Yılbaşı Bileti (Max 4 adet) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
5.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana gelen giden bir mesaj yok arkadaşlar siZde durum nedir?
  • 2 adet bilet no gelmesi lazımdı bana fakat daha gelmedi
  • Bana da henuz gelen bisey yok agalar
  • Bana da herhangi bir mesaj gelmedi.
  • 4 tane mp geldi bana. sms saati bugün 14.45..
  • Bende de bişi yok henüz
  • nesine.com dan satılmayan biletleri gönderiyorlar ya banada gelen giden yok daha ne zaman gönderirler acep bilinmez 4 bilet bekliyorum
  • Biletlerden bugun de bi haber cikmadi. Yarin mh yi aratacaklar herhalde. Sizde durum nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exe2000 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bana da gelmedi, yarın aramayı düşünüyorum ben de.
  • bana da gelmedi daha :(
  • Müşteri hizmetlerini aradım kazandığım biletlerin numaralarını söyledi. Yarın yani bugün de sms gelecekmiş.

saygılar.
  • Bana da henüz gelen giden yok. Çekilişten sonra gelirse o numaraya ben ne kadar guveneyim? dört bilet bekliyorum.

• Biletlerim hala bildirilmedi .
    MH yi aradım , sistemde bilet verilecekler arasında görünmüyorsunuz dedi.
    Kampanya ya ne zaman kayıt olduğumu sonrasında yaptığım işlmeleri tek tek söyledim , 3 adet hakkım var dedim , sonrasında Tamam dedi , kayıt açıyorum size dönülecek dedi.
    Çekilişten sonra dönseniz ne olacak dedim ,
    Acil olarak kaydı açıyorum , kısa sürede geri dönüş olur böylelikle dedi. Bakalım bekleyeceğiz olmadı yarın bir daha görüşecem.

Yani denizbankın ın yapacağı Kampanya bu kadar olur.

SMS ile numarası gelmeyenler beklemesin , hemen kayıt açtırsın yoksa bu saatten sonra bunların göndereceği yok
  • sms gelmeyenler müşteri hizmetlerini arayıp bilet numaralarını sözlü olarak alabilirler. sms sistemlerinde sıkıntı olmuş. ben aradım esra hanım 4 adet bilet numarasını iletti bana telefonda
  • bugün boyunca devam edecekmiş msjlar gelmezse sabah arayın söylüyorlar
  • Bana da bilet numaralarini söylediler. Mesaj yok ama hala.

• Mesaj gelmiyor, gün boyu bende bekledim. MH 'yi aradım, direk bilet numaralarını aldım.
  • MH yi arayınca numaraları söylüyor , yanlız dikkatimi çeken amorti bile çıksa denizbank şubesine gidilip kimlik numarasını söyleyip işlem yapılması gerekiyormuş , ne hikmetse hesaba yansıtamıyorlarmış. MH ısrarla böyle söyledi. Kampanya şartlarında ise kartın bağlı olduğu hesaba yansıtılır diyor ama hele bir şeyler çıksında görücez bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isobursa -- 31 Aralık 2013; 1:01:30 >
  • ben de telefondan öğrendim numaraları, bugün mesaj da gelecek şeklinde bilgi verdiler.
  • musan1 M kullanıcısına yanıt
    Arayıp bugün telde öğrendim sabah, şimdi de mesaj olarak geldi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.