< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Deniz bonus hepsi burada 250/25 1000/50 tl indirim. (2. sayfa)
-
-
Hocam aynen yazdığınız gibi Trendyol'u saymaz çünkü pos alt yapı hizmeti veren Param postan çekim yapılıyor onun için olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kartlar iki farklı kişiye aitse sayılmayacak durum olmaz ikisi için de parçalı ödeyerek ayrı ayrı kazanırsınız.
Teşekkürler hocam cevap için, kartlar farklı kişiye ait.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam o zaman sorun olmaz rica ederim, keyifli alışverişler.
quote:
Orijinalden alıntı: Stereo PalmaTrendyol peki? Yüzde 10 Trendyol ile yapılır mı giyimde?
Trenyoldan almayın bence saymaz pos Muhtelif Ürün Dükkanları gözüküyor, ben cüzdana 800 TL attım giyim değil olacağını sanmıyorum...
-
Sabah hb den aldım 80+50 oldu güzel oldu. Teşekkürler uyarınız için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son kampanyalar bende çıkmıyor. 2 kere uygulamayı sildim yükledim. Değişen birşey olmadı. Yeniden yükleyip uygulamaya tc no ve şifre ile girmeden önce 41 kampanya listelemiyorken giriş yapınca 33 kampanya listeleniyor. Bu durum olan varmı.
quote:
Orijinalden alıntı: Stereo PalmaSabah hb den aldım 80+50 oldu güzel oldu. Teşekkürler uyarınız için.
80+50 nedir hocam?
-
Hocam ben de de aynı kampanya var sanırım bazı müşterelere ya da tüm müşterelere gelmiş mobil uygulamadan bakın Hepsiburada için 500/25 indirim ya da 1000/50 TL anında indirim geliyor aynı anda elektronik kampanyası da var %10 en fazla 80 TL bonus ikisi birleşiyor.
Hocam hepsi buradada sarıkız aldım 80 TL bomus işlemedi bilginiz var mı bu konuda
Hocam kazandığınız 80 TL bonus 8 Aralık'ta yatacak 30 Aralık tarihine kadar kullanabilirsiniz.
Hocam kampanya takip kısmında göremedim ama siz diyorsanız doğrudur teşekkürler saygılar
Hocam rica ederim ne demek güveniniz için teşekkürler saygı bizden keyifli alışverişler.
Ben en son 04.11 de garanti online kampanyası için trendyol dan 200 çektim sorun yok bonusu verdi giyim/aksesuar yazıyor yeni mi değişti acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Happy-Go-Lucky
Hepsiburada'dan çoklu ödemeden 2 tane farklı denizbonus kullanarak 1000+2200 ödesem ikisine de ayrı ayrı 80 bonus+50 indirim yansır mı? 3100 TL alışverişim varbende o şekilde yapacağım olmaması için bi sebep görünmüyor
-
Hocam oldu zaten, 2 karta da indirim yansıdı. Bonuslar daha belli değil, sanırım yatar
quote:
Orijinalden alıntı: defnEla42
Son kampanyalar bende çıkmıyor. 2 kere uygulamayı sildim yükledim. Değişen birşey olmadı. Yeniden yükleyip uygulamaya tc no ve şifre ile girmeden önce 41 kampanya listelemiyorken giriş yapınca 33 kampanya listeleniyor. Bu durum olan varmı.afili bonus var bende. 42 ad kampanya listeleniyor bende. market 70 bonus, internet 80 bonus hb 50 indirim kampanyaları yok bende.
-
Denizbank sağolsun kampanya çok iyi oldu.
Çaykur Turist Çay 1000gr ikili olarak 56.91 TL. 5 adet ikili olarak sipariş geçtim. Süpermarket 250/25 sepette inince, 264.47 olarak ödeme yaptım. Denizbank Hepsiburada 250/25 kampanyası kapsamında 25 lira anında hesabıma yansıdı. Tahsil edilen 264.47 TL üzerinden de online alışveriş %10 yatacak olursa tadından yenmez. 213 liraya 10x Çaykur turist çay için çok iyi fiyat.
Bu arada satıcı "Hepsiburada" olmadığı sürece artık ilgili siteden alışveriş yapmıyorum. 3x Ariel Dağ esintisi 6kg sahte çıktı iade bekliyorum. Ürünlerin sahte olabileceğini ambalaj rengi ve ambalaj kalınlığında hissedince, P&G müşteri hizmetlerine barkod ile sorgulama yaptırdım ve sonuç sahte çıktı. Fatura göndermeyen satıcıdan fatura talep ettim ve gelen faturayı P&G firmasına ilettim. Gerekli yasal süreç başlatıldığı söylendi, umarım hiç bir suç cezasız kalmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Denizkartım'da görünmeyip bu kampanya dahilinde alışveriş yapan var mı? İndirim yansıyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X