< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Denizbank 20TL Hediye Bonus (2. sayfa)
-
-
Bunların vereceği yok ben kayıt açtırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu banka bonus yatırma konusunda çok sıkıntılı. Başka bir kampanyadan 150 tl bonusu yatırmadı üstüne yattı, hemen arkasından başka bir kampanyadan yüklenen 75 tl'yi geri aldı o da yetmedi 1 hafta sonra 255 tl aidat gönderdi. Cüzdanımdaki kartlar arasında en sıkıntılı olanı bu. Akbankın değerini anlıyor insan
Edit: İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 12 Aralık 2022; 0:29:24 > -
yattı bu iş!
denizbank yine sözünü tutmadı
inovasyonun kıralı
ilerisi deniz ilerisi deniz
-
arkadaşlar kontrol edin.. benimki yatmış...
-
Bende diyorum ki fazla bonus var unutmuştum bunu teşekkürler yatmış bana daquote:
Orijinalden alıntı: kayzer1arkadaşlar kontrol edin.. benimki yatmış...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende 28 lira puan görünüyor ama önceden ne kadar puan vardı tam hatırlamıyorum. Bana hayır yanıtı vermişlerdi ama bana da yüklemişler sanırım.
-
Benimde sonradan aklıma geldi bu 20 TL meselesi büyük ihtimalle bu kampanya yattı bir annemin eksik 200 TL olan kısmı kaldı bakalım 1 haftayı geçti ses seda yok onda daquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugBende 28 lira puan görünüyor ama önceden ne kadar puan vardı tam hatırlamıyorum. Bana hayır yanıtı vermişlerdi ama bana da yüklemişler sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana da 20 tl gelmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yatmayacak size diye kendileri dediler ama sonradan herkese yatırdılar herhalde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X