Şimdi Ara

DENİZBANK D-Şarj Bonus kart ile yılın en uzun gecesi internet harcamalarına %21 indirim(maks 21 tl) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
5.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deniz bonus sanal kartım var %21 indirim maks. 50 lira dedi haber verenden Allah razı olsun
  • Gece yazısını 21 çevirmisler simdi dsarj danda onay geldi. 2 kampanyaya katilmis olduk hangisinden gelicek acaba
  • Denizbank Bonus için ARALIK ve 21 mesajına olumlu cevap geldi. Denizbank web sitesinde ARALIK ile ilgili herhangi bir ifade yok.

Bu ikilemi çözmek için yakın zamanda mesaj gelmeden kişiye özel kampanyalara katılanların cevabını dikkate almalı. Geçen aylarda mesaj gelmeyip de kampanyaya katıldı cevabı alıp puanı yatan varsa harcama yapalım. Yoksa uğraşmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarius82 -- 21 Aralık 2016; 15:37:14 >
  • Gib ödemesi dahil olur mu arkadaşlar ne dersiniz?
  • ismai1 kullanıcısına yanıt
    İkiside gelirse efsane olur
  • normal deniz bonus var kabul edilirmiki.
  • Yav şansa bak 19 da başlayacağını unuttum 18.59 da
    578 tl lik alış veriş yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iptal et alışverişi hemen hemde
  • 3 defa aradım mh yi hepsinde de aynı cevap ya öğrenci olucaz ya da mesaj gelmiş olacak ona göre boşuna harcama yapmayın.
  • denizbank bonusum ile mesaj attım kabul mesajı geldi,alışveriş yapsam indirim olur mu arkadaşlar ?
  • Boşa harcama yapmayalım buze yok

• exclbr kullanıcısına yanıt
    Mesajı silmeyin sakın. İndirim yansımazsa bankayla görüşürsünüz. Kabul etmezlerse BDDK'ya şikâyet edersiniz.
  • İndirim kazanıldığına dair mesaj vs.geliyor mu?
  • duygusal4802 D kullanıcısına yanıt
    ya millet kişiye özel kampanyalardan sms atarak faydalnıyor sende bankayı 50 kere arayarak işgillendiriyorsun?

sıcak fırsatçı olamamışsın sen.
  • Sonra uğraşacağına

• Nasıl %21 miş bu kızı gösterip ablasını vermek gibi birşey bu
  • Duygusal kardeş bi sus ya ne bankayı arayıp yüz kere soruyosun allah allah alan alır almayan almaz sms geldiyse iade de gelicek gelmezse şikayet edilir o kadar
  • n11 gittigidiyor dan kullanıldığında şu kampanya ile kombo olur.. n11 denizbonus ta elektronik olarak geçiyor sanırım ??

http://www.bonusdenizbank.com/denizbonus/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?t=t&campaignId=3214-c0e3ffd5f21428e5fe40568b7ae6be57&title=2017+serefine+2de+bir+17+tl+bonus!

Kendimi sizin için feda edicem beyler. Zaten alacağım birşeyler vardı %21 gelirse benimdir gelmezse zaten hiç benim olmamıştır...

Ancak daha önceki denizbonus kampanyalarına bakıldığında geleceğini düşünüyorum. Hayatımda gördüğüm en laçka teknik ekibe sahip. Müşteri hizmetlerinin de hiçbirşeyden haberi yok. Gelme ihtimali %49 olarak görüyorum.

• mustafasc kullanıcısına yanıt
    N11 geçiyor daha önceki 2 kampanyada 100/10 bonuslardan hep puan yüklendi bende şimdi alişveriş yapıcam n11den 200 liralık

• Alışveriş yapınca, şu kadar indirim kazandınız gibi bir mesaj geliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.