e devletten şikayet oluşturmuştum 20 gün önce. ilgili heyetin incelemesine sunuldu diye dün mail geldi. |
DenizBank ile İnternet Alışverişlerinde 400 TL’ye Varan Bonus (8. sayfa)

-
-
Nisan eticaret kampanyasından 350 TL 3.kayit sonucunda bugün yattı. Kayıt açmaktan çekinmeyin bence de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilerek yapıyorlar Yatırmıyorlar kayıt açıp alan sayısının az olduğunu bildikleri için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet mülkün temeli -- 14 Haziran 2023; 0:22:24 > -
Nisan e-ticaret kampanyasından 250 TL bonus geçen gün yatmış hiç haber de etmediler
sonuçta uğraştık oldu 3ncü kez kayıt oluşturduk muradımıza erdik
denizbank bi daha yapmaz böyle serbest e-ticaret kampanyası o kadar tepki şikayet oldu ki;
şeytan azapta gerek
-
Ağustos ayında gerçekleştirilen e ticaret kampanyasının puanları ne zaman yüklenecek, bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eyvallah
Eylül ayının puanları yüklenen var mı? Yüklendiyse ne kadar yüklendi? Bugün yüklenmesi gerekiyordu ancak benim henüz yüklenmemiş.
geçen ay sorunsuz yüklendi, benim denizbank tecrübe ve tespitlerime göre bu ay yuklenmiyecek
An itibariyle 400 TL bonus yüklendi.
benimde yüklenmiş eksiksiz. teşekkürler haber verdiğiniz için. ezberbozan bank :)
Benim de yüklenmedi.Kasıtlı yapıyorlar.Pazartesi yüklenmezse kayıt açacağım.
-
Kasım puanları bugün gelecekti bana gelmedi. Gelen oldu mu?
Restoran geldi İnternet gelmedi
Gelmeyecek gibi duruyor sanki, seçil i mi arasak ama o da telefonlara çıkamaz şimdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anneme yatmış eticaret herhangi bir bildirim/mesaj gelmedi kontrol etmekte yarar var
bazı hesaplara giyim, bazılarına eticaret yatmış. önümüzdeki günlerde tamamlar. geçmişteki gibi
. nasıl bir sistemleri var anlamak güç
-
Annemde ikisi de yattı önce giyim sonra e-ticaret yatmış hocam ama genel olarak doğru Denizbank' ı anlamak güçquote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİMbazı hesaplara giyim, bazılarına eticaret yatmış. önümüzdeki günlerde tamamlar. geçmişteki gibi
. nasıl bir sistemleri var anlamak güç
Bu bankadan aidatı geri almanın bir yolu var mı? İlk sene almadılar ikinci sene iade etmiyor MH
-
Tek başlıktan gidelim. Genel kampanyalara yazınız takip edelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X