< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (2. sayfa)
-
-
Ne kadardı bu Deniz'in kredi kartının yıllık aidatı :(
-
Normal kart kampanyalarında görünmüyor. Yana kaydırın sanal kart görünsün. Onun aşağısındaki kampanyalarda var. En azından bende öyle. Haber verene çok teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok iyi kampanya yukarıdan sanal kartı seçince gözüktü teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam.
Harikasın hocam. Çok teşekkürler, bende yok diye üzülüyordum, sayende gördüm kampanyayı.
-
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dediğiniz şekilde yaptım lakin yine de gözükmüyor. Emekli kart oldugu için olabilir mi acaba?
Sanal pos lardan ödenenler dahil olurmu acaba site aidatını odyosiden ödemek istesek akbank sanal posa yönlendiriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanalda bende de çıktı. 36. alkışlayanım
sanal kartı seçip kampanyalara bakın
-
10 numara kampanya ,sanal harcamaların hepsi dahil olur bence ,11.11 kampayasında ki gibi kısıt yoktur.
-
Teşekkürler hocam muazzam oldu :)
Hocam netkart kampanyaya dahil. Netkart ücretsiz. Yıllık aidat kesilen gsbonus var bende, her seferinde mh arayıp geri alıyorum ücreti, öyle de bir avantajı var
banka kartı çıkarttırdık hiç kampanya yapmıyorlar ben alınca kurudu
-
Kampanya linkini ekleyebilecek olan varmı. Ben de sanal kartı seçiyorum ama görünmüyor.
Sağolun hocam, dediğiniz şekilde yaptım göründü.
-
sayaç yok mu bu denizde
-
sanak kartı seçmeme rağmen görünmüyor kampnanya
-
Ben hiç görmediğim olduğunu. 11.11 kampanyasında da yoktu ancak tarihinden 1 gün önce puanlar yattı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X