Şimdi Ara

Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
34
Favori
50.233
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya hiçbir şekilde görünmemişti. Fakat kampanya biter bitmez kaçırdıklarım kısmında göründü. Kayıt açtırmama rağmen olumsuz dönüş yapmışlar. Hem de kuru bir SMS ile. Madem öyle, harcama sözü olan kartımı kapatacağım. 20 bin üzeri harcama sözü vardı toplamda ve daha da fazlasını kullanıyordum. Her ay 4 bin civarında harcamam vardı. Kendileri bilir. 200 lira puan için müşteri kaybettiler. Hem de vermeleri gereken ama vermedikleri 200 puan için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben katıldım kampanyada göründü ama neden yatmadı bilmiyorum yarına kadar bekleyicem olmadı iletişime gecicem

• Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus Arkadaslar selamlar sizin ekranda bu sekilde mi eksi olmadığı için mi 0.00 tl gözüküyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu sekil kaptan görevindeki 30 da 200 ü daha bekliyorum gelmedi

• Bana yatmış arkadaşlar herhangi bir bildirim gelmedi uygulamada gördüm.

• Son kullanma tarihi ne zamandı arkadaşlar?

!

Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus

• Bende de böyle, bağlı kredi kartında kullanılabilir olarak gözüküyor ama, sanal kart ile değilde bağlı fiziksel kart ile kullanmak güzel. (NET kart var bende)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Belirtilen bir tarih olmadığı için kullanılmayan bonuslar geri alınmıyor dimi arkadaşlar

• Bonus puanlar yatmış.

• Yatmış. 200 + 30 Kaptandan gelmiş.

• tamerbey kullanıcısına yanıt
    Yatmamış çünkü sanal kart olayını atlamışız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonya -- 7 Aralık 2021; 0:50:29 >
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Her şeyi açık açık yazın sonrada oturup ağlayın neden artık çekemiyorum diye……..

• talyurt T kullanıcısına yanıt

Bu cahillik ile iyi yaşıyorsun. Keşke anlamadığınız konularda yorum yapmasanız..

Tosla ve Param kart arasındaki para akışı normal değil (kredi kartından normal çekim yap toslaya aktar) ve bunu aleni söylüyorsun! Cahil olan sensin cevap vereceksen millete özelden ver! Neyse mesajımı oku da sileyim zır cahil!!!

• talyurt T kullanıcısına yanıt
    Birincisi puanı Paramda kırmak yasal. İkincisi parayı nereye aktaracağına kimse karışamaz. İster Ag ye at ister nakite dönüştür. Bu bir suistimal değildir. Öğrenmeden ısrarla yorum yapma

Param’a komisyonsuz kredi kartı ile para yüklenebiliyor sadece puan olarak ne bakıyorsun? Dolayısıyla statüsü bankamatik kart statüsünde değil!!! Fastpaye paramdan aktaramazsın! Oldubile paramdan aktaramazsın! Oldubilden toslaya aktaramazsın!! En önemlisi bu saydıklarımdan param hariç hiçbirine kredikartından ne puan ne para aktarma yapamazsın. (Param altyapısı kullanan Oldubil kredi kartından yüklersin hiçbir yere aktaramazsın) Tek çalışan paramdan tosyala aktarabilmek onuda aleni hala yazıyorsun tamam yürügit işine.. sen cahil san herkesi ikibinonüçlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talyurt -- 7 Aralık 2021; 1:28:39 >
  • 200+30 temiz

• Yatmamış şimdi arıyorum

• Yatmış 200tl

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    30 e ticaret de yatmış mı?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.