Şimdi Ara

Denizbank kaptanın görevi 15-30-50 arasında puan(Aralık devam ediyor) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
23
Favori
25.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crackerss1982

Yeni kampanya gelmiş ama katılacak kampanya yok

hocam üstüne basınca kampanyaya katılma yeri geliyor görev detaylarından geçiliyor

• Ne zaman yatacakti temmuz ayının görevi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spy1925 S kullanıcısına yanıt

Hocam 5 Ağustos yani bugün yatacak.

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Yine eksik yattı 50 TL yerine 30 TL yattı yine kayıt açtırdım bakalım eksik bonusu ne zaman yatiracaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 5 Ağustos 2021; 16:17:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DenizKartim kullanan kazaniyor! DenizKartim Kaptanin Gorevi'nden kazanmis oldugunuz 30 TL bonus puaniniz kredi kartiniza yuklenmistir.MERSIS:0292008449600341 B002

• 15 TL yattı diye mesaj geldi. Baktım işlem iptali şeklinde hayali bir nedenle geri alınmış görünüyor. :)

• Şu adım sayısı mevzuu nasıl çalışıyor?
    Bir app yüklemek mi gerekiyor

• ssaba S kullanıcısına yanıt

google fit

• Güncel

• Ben adım atıyor um ancak kampanyada sayaç ilerlemiyor hic

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Yatan puanların son kullanma tarihi gibi bir tarihi yok herhalde değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoBiN* kullanıcısına yanıt
    Hocam evet bu kampanya da yani Kaptan kampanyasında puan silinmeyecek dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz, keyifli alışverişler.

• Sayaç var mı takip edeceğimiz ,bana da 15 TL yatmis ama neden yattığını bilmiyorum,bir sanal harcamam bir de kredi kartı ödemem var sadece ,şu %50 indirim için çıkartmıştım kartı da😁

• Bu denizkartım uygulaması adım sayar bir türlü adımlarımı görmüyor. Onu nasıl aktifleştirebiliriz ? Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 10_hagi

Bu denizkartım uygulaması adım sayar bir türlü adımlarımı görmüyor. Onu nasıl aktifleştirebiliriz ? Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?

Aynı durum bendede geçerli bağlı gözüküyor her 2 uygulamadada ama adım sayar hiç ilerlemiyor
    Bu ayki adım 80k civarı gene ilerleme yok

• Sayaç google fit ile eşleştikten sonra ayın son günlerinde hedefe ulaşılırsa aktif oluyor. Bende öyle oldu.

• Her benzeri kampanya döneminde olduğu gibi 30 bonusu kaptım, haber veren arkadaşa teşekkürler. Birazdan vereceğim yöntemler, en kolay şekilde 6 görevi tamamlamaya yardımcı olacaktır, ilgilenen arkadaşlara için;

Adımla Kazan, (Google Fit uygulaması yüklü iken, denizkartım ayarlar kısmından adımla kazan basıp, eşleştirme aktif haline getiriyorsunuz, adımlar tamamlanınca, sistem +1 görev sayıyor.)
    3 kampanya katılım,
    3 kampanya alkışla,
    Düzenli limit artışı, (bir kere aktif yaparsanız ve öyle bırakırsanız yeterli oluyor, sistem her ay otomatik tanıyor)
    Sanal kart harcama,
    1 Adet Fatura ödeme. (Oluşturduğunuz sanal kart ile faturayı denizkartım işlemler menüsü üzerinden öderseniz bu katılımlar sayılacaktır.)

• Karttaki 15 bonusla HB üzerinden 30 tl dijital kod alamaya çalışıyorum ama gelen sms'te tutar 30 gözüküyor. Gelen mesajdaki tutarın bonus düştükten sonraki tutar yani 15 tl olması gerekmiyor mu ?

• Geçen perşembe günü kayıt açtırdım halen geri dönüş yok hem bu ay sanal kart ile yaptığım işlemde sayaç işlemedi hem de eksik 20 TL bonusu yatırmadilar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.