< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Denizbank Kaptanın görevi temmuz ayı 15/ 30/ 50 TL Bonus (5. sayfa)
-
-
aynı şekilde 30 yerine 15 yatmış. Aşağıdaki linkten talep olarak bildirimde bulundum, daha önce yaptığım bazı bildirimler olumlu sonuçlanmıştı. Fayda sağlayabilir şansınızı deneyin.
https://www.denizbank.com/bilgi-limani/bildirimde-bulunacagim.aspx
-
bu kampanyadan yatan puanlar siliniyor mu? kampanya silindiği için şartları da göremedim
-
30 bekliyordum 30 geldi. Az önce Ag ye attım Bu ay tekrar gelir umarım.
-
9/9 göreve 30 lira yatmış. Sizin yapacağınız kampanyanın da sisteminizin de içine edeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 gelecekti 15 gelmiş
ayın sonunda siliniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian1 -- 4 Haziran 2021; 1:28:9 > -
30 gösterip 15 yatırması memnun etmedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30 beklerken 15 yatmasi
Benim 7/9 olduğu halde 30TL yerine 15TL yatırmışlar. Denizbank'ın neresi doğru ki? kaç senedir hep aynı problemler.
-
sayaçta 30 görünürken 15 TL yatırdılar, ama ben 1000 TL tek seferde harcamadım ama sayaçta harcadı gözüküyordu, o yüzden 15 TL yatırdılar herhalde...
-
7/9 da benim görünüyor ama sanal karti sayması, bana da 15 yatmış, internet bankacılığı üzerinden bize ulaşın var oraya yazarsanız 2 günde yanıt geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bonus pos geçerli olan her yerde puanı kullanabiliyor muyuz acaba?
-
Eksik gelmiş
Hocam Bonus puan kullanılan her yerde kullanılır mesala Migros, Carrefour.
30 yerine 15 lira yatmış ve müşteri hizmetlerini aradığımda 30 dk boyunca bağlanmak için bekledim. Sonunda baglandigimda inceliyorum dedi 15 saniye sonra pat diye yüzüme kapatıldı telefon böyle bir rezalet görmedim denizbank
Sonuç alan varsa bilgilendirsin arkadaşlar. Ona göre biz de kayıt açtıralım. 30 yerine 15 yatırmış bu kaptan bir dümen çeviriyor kesin!
Pos anlaşmasına göre.. Bonus pos cihazı var demek puan kullandırabiliyor anlamına gelmiyor. Üye işyerinin yaptığı anlaşmaya bağlı..
Kampanyadan 30 yüklenmesi gerekirken 15 yüklenmişti... Şimdi internet hesabımdan müşteri hizmetlerine durumu anlatan şikayet yazdım... Sonra bir baktımki eksik yatan 15 puanım hesabıma yüklenmiş... Eksik yatanlar hesaplarını kontrol edebilirler....
Bana da bugün mesaj gelmişti kayıt incelemesi devam ediyor diye şimdi siz diyince bakayım dedim ek 20 TL yatmış temiz 50 TL oldu eksik 20 TL Bonus ile bilgi için teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: alperixxKampanyadan 30 yüklenmesi gerekirken 15 yüklenmişti... Şimdi internet hesabımdan müşteri hizmetlerine durumu anlatan şikayet yazdım... Sonra bir baktımki eksik yatan 15 puanım hesabıma yüklenmiş... Eksik yatanlar hesaplarını kontrol edebilirler....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X