< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 23 Nisan 2021; 18:26:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Denizbanktan yeni kredi kartı alana 3 ay int. alışverişi için %50 toplam 300 tl (5. sayfa)
-
-
O zaman teori patladı :) Demekki şans işi imiş.
-
Bana da 8 bin kmh açmışları anında kapattırdım. Kmh ve sonradan taksitlendirme işlemlerinde faiz aşırı yüksek. İhtiyaç kredisi de keza öyle. Denizbank faiz konusunda çok uçuk
-
quote:
Orijinalden alıntı: hrn001
Limit 3500. Alır almaz baktım hiç harcama yapmadan. Belki bu da olabilir.Ben de sizinle aynı şekilde yaptım, bana da 12 aylık harcama sözü kampanyası öneriyor ve en düşük 1000TL harcamaya 50 puan şeklinde. Üstelik 2 kart için de böyle. Harcama yaparsanız ve yeni teklif gelirse bildirir misiniz?
-
Olur kardeşim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Altungold'da geçerli midir?
-
Hiç sms vs gelmedi 13.600₺ limit çıkmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: outofnickBen de sizinle aynı şekilde yaptım, bana da 12 aylık harcama sözü kampanyası öneriyor ve en düşük 1000TL harcamaya 50 puan şeklinde. Üstelik 2 kart için de böyle. Harcama yaparsanız ve yeni teklif gelirse bildirir misiniz?
Alıntıları Gösteraylık 1000 tl harcamaya her ay mı 50 tl bonus veriyor yoksa 1 defaya mahsus mu?
-
Hocam ben de sizin gibi yaptım 3x100-75tl bonus aldım. Kart Gold-Limit 4.000TL idi benim. umarım kart ücretini de geri alırız. 300TL iadeyle güzel bir fırsat olacak denizbank :)quote:
Orijinalden alıntı: hrn001
Bende de kartı alır almaz baktım 3x100=75 e başvurdum. Kart ücretini iade ederler diyerek. İnşallah yanılmam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah zaten 75 bonusu almışsınız deyip kart ücreti ni vermememzlik yapmazlar
Denizbank müşterisiyim ama kredi kartım yok,internet şubeden kart başvurusu yapabilirmiyim,ve hangi kartı almalıyım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Net kartım var. Ücretli deniz bonus kart alsam kampanyaya dahil olur muyum?
Kampanya döneminde hiç Denizbank Kredi kartınızın olmaması lazım ilk kez kart başvurusu yapıp onaylananlar dahil kampanyayaquote:
Orijinalden alıntı: kadrolu01
Net kartım var. Ücretli deniz bonus kart alsam kampanyaya dahil olur muyum?
Teşekkürler
Diğer bankalardaki k.kartları olarak en cazip bu kartmıdır bide eticaret için iade sitelerinden hangisini kullanıyorsunuz??
-
Şartları göstermeden ONAYLA butonu göründüğü için bakamadım ama tahminim yalnızca 1 ay olduğu yönünde.quote:
Orijinalden alıntı: bonuslarlayaşıyorumaylık 1000 tl harcamaya her ay mı 50 tl bonus veriyor yoksa 1 defaya mahsus mu?
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: outofnick
Şartları göstermeden ONAYLA butonu göründüğü için bakamadım ama tahminim yalnızca 1 ay olduğu yönünde.
Alıntıları Göster1 seferlik hocam
-
Kredi kartım onaylanmış internet şubeden şimdi gördüm,kart gelmeden internet alisverisi yapabilirmiyim?
İkinci sorum ise bu kampanya için ayrıca katılım gerekmiyor dimi?Ayrıca sektör ve pos şartı yok dimi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart gelmeden önce 1000 tl limitli sanal kart tanımlıyorlar ve hemen kullanabiliyorsun. Bu özelliklerini takdir ettim, diğer bankaların çoğunda yok.
-
Bende olmadı? Mh ile görüşmüştüm kart gelmeden bana fiziki kart gelmeden size sanal kart açamayız dedi dediği gibi de fiziki kart geldikten sonra sanal kart otomatik açıldıquote:
Orijinalden alıntı: NEVERDIESKart gelmeden önce 1000 tl limitli sanal kart tanımlıyorlar ve hemen kullanabiliyorsun. Bu özelliklerini takdir ettim, diğer bankaların çoğunda yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X