Şimdi Ara

Denizcilik İsteyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istanbul Universitesini tercih listeme almayacagım bile. Guverte de acıldı ama pek cazip gelmiyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyar balıkçı

Istanbul Universitesini tercih listeme almayacagım bile. Guverte de acıldı ama pek cazip gelmiyor bana

güverte nereye açıldı ben tek odaklı olduğum için hiç araştırmadım

• Istanbul uni karaya yonelik dedin ya, artık Istanbul uni.de denize zabit yetistiriyor. Birinci sınıf ortak oluyor. Ikinci sınıfa gecerken isteyen guverte bolumunu isteyen de isletme bolumunu tercih ediyor.Osymnin kılavuzundan da anladıgım kadarıyla da guverte opsiyonunu secenlerin zorunlu hazırlık okuması gerekiyor hazırlık atlama sınavını gecemezse.

• quote:

Istanbul uni karaya yonelik dedin ya, artık Istanbul uni.de denize zabit yetistiriyor. Birinci sınıf ortak oluyor. Ikinci sınıfa gecerken isteyen guverte bolumunu isteyen de isletme bolumunu tercih ediyor.Osymnin kılavuzundan da anladıgım kadarıyla da guverte opsiyonunu secenlerin zorunlu hazırlık okuması gerekiyor hazırlık atlama sınavını gecemezse.

her ne kadar güverte bölümünü seçsende ehliyet verme yetkileri yok

• Hayır dostum var tabiki de Istanbulda oturmama ragmen uniforma sevdamdan dolayı yazmayacagım ben

• hazırlıksız direk 1 mi okuyorlar yarın gündüz bunları araştırmak lazım

• Osymnin kılavuzuna gore hazırlık 1. sınıftan sonra o da guverte secenler icin isletmeye hazırlık yok. Ya da benim anlayısım cok kıt cunku hic mantıklı gelmiyor bu durum

• quote:

Osymnin kılavuzuna gore hazırlık 1. sınıftan sonra o da guverte secenler icin isletmeye hazırlık yok. Ya da benim anlayısım cok kıt cunku hic mantıklı gelmiyor bu durum

valla beni cezbetmeye başladı istanbul üni. ama uzaktan bir akrabamız orada senenn başlarında yetki yok gelme filan demiş ti şimdi stajları old. için ulaşamıyorum ona

• Yetki var ya eminim bir iki sene once yetkiyi aldılar. Dezavantajı muhendislik fakultesinde olması, hiyerarsi ve uniformanın olmaması. Tabi o da kisiye gore degisir

• tam istediğim gibi de şu yetki meselesini araştırmam lazım umudu kesmiştim oradan çok teşekkür ederim içime yine bir umut düştü dokuz eylülden daha çok istiyordum orayı

• Googlea denizcilik yaz ilk cıkana tıkla solda icinde izin gecen bi sey var oraya tıkla ve devam et mobildeyim bakamadım oradan kontrol et

• Dostum ozur dilerim ya yazdıgım yere kendim baktım Istanbul Universitesi yetki bekleyen kurumlar arasında yer alıyor

• 5 yıla alır herhalde yetkisi tercih listem şöyle olur dokuz eylül istanbul üni. itü/kıbrıs

• Guverte egitimi vermeye basladıgına gore yetkiyi de kısa surede alır bence

• quote:

Guverte egitimi vermeye basladıgına gore yetkiyi de kısa surede alır bence

daha önceden güverte eğitimi yokmuydu

• Ben yoktu diye duymustum ama belki bunu da yanlıs biliyorumdur

• quote:

Ben yoktu diye duymustum ama belki bunu da yanlıs biliyorumdur

ben yatıyorum herşey için sağol yarın araştırayım tercihlerede az kaldı zaten :)

• Eksi sozlukteki bir entiriden okuduguma gore guverte opsiyonu 2011-12 egitim ogretim yılında yeniden acılmıs. Iyi geceler

• arkadaslar tıp kontenjanlarındaki artışı da dikkate alın tercih yaparken . . sıralamalar yukselmez korkmayın .
  • Insallah dedigin gibi olur uc bes puanla ITÜyü kacırmayı hic istemem

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.