Şimdi Ara

..denon 3310 mu yamaha 2065 mi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki avr arasında kaldım denon 2310 da düşündüm fakat 3310 la baya bi farkı var yamaha 2065 de aklıma yatıyor gibi..siz olsanız hangisini tercih edersiniz..

• gönlüm yamaha 2065, gözüm denon 3310 diyor
  • ikisi aynı fiyat olsa son kararın ne olur tamerege
  • Kullanılacak hoparlör takımı ne olacak?
  • AVR355 almadı mi idin nikel? neden daha iyisini almıyorsun 355 den sonra? HK 746 alacaktın? hırs yaptın hepsini deneyecem elleyeceğim diyorsan zevk senin. saygı duyarız.
  • hk 760 ama o çok pahalı şuan denon 3310 nasıl ki onu merak ettim. 355 isattım bu arada 255 i kulanıyorum şuan kolon jamo c607 veya klipsch rf-62 olabilir
  • Denon- Klipsch
    Yamaha-Jamo

seçenekleri daha uygunmuş gibi görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha AX-870 mı Denon PMA-1060
    14 yıl önce açıldı
    Denon avr-2800 alınırmı sizce ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

hk 760 ama o çok pahalı şuan denon 3310 nasıl ki onu merak ettim. 355 isattım bu arada 255 i kulanıyorum şuan kolon jamo c607 veya klipsch rf-62 olabilir

merhaba nickelx,

yamahayı dinlemedim ancak denon ile ilgili bilgi verebilirim. 2 ay önce çok yakın bir tanıdığıma aldık. şu an da sistemde front ma rs8, rear rs6, center rslcr, sub jl audio f112. hop kablo inakustik premium super flat, sub kablo wdh triaxial pro, filtre monster hts1000 kullanılıyor. kaynak optimize edilmiş htpc.

3310 nun sinema performansı gerçekten üst düzeyde. akustik kalibrasyon son derece iyi (yalnız xt değil), gücü yeterli, hareketli sahnelerdeki performansı çok başarılı, sesler gayet doğal ve detaylı, görüntü işlemcisi iyi.

beğenmediğim yönleri ise,

made in china.
    tek hdmi çıkış.
    akıllı kumanda yok. (4310 olan)
    çıkış termanelleri çok kaliteli değil
    stereo performansı bir avr ye göre fena değil ama genel anlamda kötü.

ben şahsen yamahanın en yeni serilerini dinlemedim ancak dinleme fırsatı bulduğum 2 yamaha nında metalik benzeri sesi hoşuma gitmemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdundar -- 10 Ocak 2010; 11:39:52 >

• steryo performansı avr 355 den kötüyse eğer ozaman değmez.bide akıllı kumanda olayı 355 de vardı mesela 3310 da olmamması biraz ilginç üst model bir cihaz için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 10 Ocak 2010; 11:49:06 >
  • peki ben sana rx-v 1900 desem sevgili nickelx hani çok senin kafanı karıştırırmıyım bilmem ama
    yani hem görüntü hem ses olarak selefi olan 2065 ten daha iyi olduğunu düşünüyorum,muazzam makina,
    haa ikisini yana yana dinledinmi dersen yalan yok dinlemedim ama,nedense yamaha nın bu serileri bana
    nedense eski serileri kadar başarılı değilmiş gibi geliyor.tamamen içgüdü,çok ısınamadım bu cihazlara
  • bu arada denon ve klipsch birarada güzel bir ikili, jamo c607 alacağım diyorsan da yamaha ile ikisi coşar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

steryo performansı avr 355 den kötüyse eğer ozaman değmez.bide akıllı kumanda olayı 355 de vardı mesela 3310 da olmamması biraz ilginç üst model bir cihaz için..

çok değişken bir kavram bu avr stereo performansı. ben 255 dinemiştim demo da jbl di kolonlar yanlış hatırlamıyorsam, kaynak dvd player, stereo performansı çok kötüydü. 255 i iyi stereo hoparlör, iyi kaynak ve kablolama ile dinleseydim belki sonuç çok daha iyi olacaktı. bilemiyorum. avrlerin stereo performansı sonuçta bir yere kadar, kullandığınız diğer bileşenler kötü ise hiç çekilmez oluyor müzik dinlemek.

3310 nun müzik performansının 355 den geride olacağını düşünmüyorum, yine de ikisini de dinlemekte fayda var belki denon karakter olarak sana uymaz.

3310 genel anlamda başarılı bir avr bence, iyi bir alternatif olur fiyat kategorisinde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.