Şimdi Ara

DENON 390 ile verim alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün mediamarkt tan Denon 390 set aldım. 5+1 kurulumunu yapıp iş test etmeye geldiğinde ps3 e bir bluray film koydum, ve hüsrana uğradım. Max 75'e kadar açılan anfide gece yarısı 30lardayken ses duyamıyordum. 40lara geldiğimde hafif hissettiriyor kendini. Odayı sallayacağımı düşünürken böyle birşeyle karşılaşmak beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu durum normalmidir? Yoksa benim yapmam gereken bazı ayarlar mı var?

(Not: Testleri ps3te bluray ve samsung dvd player da ayrı ayrı denedim. Filmlerde çok başarısızdı, ps3 oyunlarda daha iyiydi)

Yardımlarınızı bekliyorum,
    teşekkürler

• O kadar da olmaması lazım.

Ama yine de tüm bağlantı ve ayarların doğru olduğuna eminsen. 14 gün içinde geri verebilirsin. Bunu da unutma.
  • dht-390 denon'nun giriş seviyesi bir aleti ve paket halindeki fiyatı yanlış bilmiyorsam 1000tl civarı. Giriş seviyesi receiver'larının hiç birinin bu fiyat olmadığını tahmin ediyorum kaldıki bu modelde 5+1 paket sistemin niye bu kadar ucuz olduğunu bimem anlatabiliyormuyum. Alet kötü demiyorum ama amcınıza (odayı sallamak) uygun bir cihaz değil. Teknik özellilklerine bakınca kanal başına 100w gücü var kasalar 60w-120w güçlerinde bu şekilde sinema performansı kişilerin beğenilerine göre değişir çünkü driverlar bu alette hakikatten diğer sistemlere göre zayıf kalıyor kanımca.
    İsteklerinizi karşılamıyorsa iade edebilirsiniz tabiiki....

NOT: volume range 0db - 80db olması lazım yanlış bilmiyorsam. Yani siz seste orta seviyeyi ancak geliyorsunuz ki bu filmlerde zayıf kalabilir.
  • geçen gün media mark tan bende bu sistemi aldım ama sesinden hiç memnun değilim.Ses seviyesini 50- 55 getirince ancak birşeyler duyabiliyorun.eğer sistemi geri verebilirsem başka birşeyler almak istiyorum.Aslında sorun burda 1000 tl ye ne kadar iyi bir 5.1 ev sinema sistemi bulabilirim ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insurrection -- 15 Aralık 2009; 11:15:37 >
  • hani bu tip setleri sony yapar yerden yere vurulurda denon yapınca sorun olmaz. denon bu hatayı sürekli sürüdrürse sony gibi sonra denon kötü diye uğraşır dururuz.
    Denon DHT 390XP bir apartman daişresi için yeterli sayılabilir. nasıl verimsiz oduğunu pek çözemedim. fazla bir şey beklemeyin. eğer çok zayıfsa yada biryerde dalavere dönüyorsa yahut hakkaten mevcut ses hayal kırıklığı ise iade.
  • dostum 30 larda ses hiç çıkmıyor diyebilirim daha doğrusu çok az çıkıyor...Acaba medi markt geri alırmı ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insurrection -- 15 Aralık 2009; 11:51:59 >
  • 15 gün içinde geri alıyormuş. sony bile 30 da daha iyi ses verir herhalde
    bu kadar tatsızlık varsa

aynı fiyatlarda sony amplili setler var.ht-ddw bir şey. yeni bir set onlar daha gürültü çıkarır sanırım.mm de vardır bir sürü set. bir bakının derim. panasonic,LG,pioneer, jamo, jbl vs vs...
  • dostum bana max 1200 tl ye kadar alabileceğim sinema sistemi tavsiye edermisin??? Bu bütçeye amfili sistem alınabilrmi?
  • alınır hatta daha ucuza da alınır.ama ne nasıl bir şey istersin. LG 904 çok seviliyor sanırım. DDtrue, DTShdma felan da önemli mi? gerçi bu sınıflarda ki ürünler bana hitap etmez ve ilgim az, tabiatıyla bilgim azdır. bakalım isteklere.
  • dostum bu yeni nesil ses codeclerini çözen anfileri bu fiyata bulamam sanırım.Yoksa bulabilirmiyim ?
  • valla ucuzundan giriş seviyesi yamaha rx-v465 var.1000TL altındadır. ezcümle öneri veremeyeceğim ne sizin ne benim başımı yakmıyayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

valla ucuzundan giriş seviyesi yamaha rx-v465 var.1000TL altındadır. ezcümle öneri veremeyeceğim ne sizin ne benim başımı yakmıyayım.

tabii bide bunlara alınacak hop. fiyatı en az 1000 tl tutar.dostum ben en iyisi paket ev sinema sistemlerine yoğunlaşayım malum bütçe yeterli değil.
  • arkadaşlar bu sisteme ps3 optik kablo ile bağladım ve ses çıkış ayarını ps3 den dijital optik yapmama rağmen ses alamıyorum.Lütfen yardımcı olun acaba ampli den ayar yapmak mı lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insurrection -- 31 Aralık 2009; 18:07:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.