Şimdi Ara

denon avr 1306 + denon 1720 dvd+ 5 kolon ve aktif sub 890 ytl nasıl fiyat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başlıkta yazılı olan seti media marttan 890 ytl ye aldım.

Bağlantılarını gerektiği gibi yapınca istediğim sesi aldığımı düşünüyorum.Fakat bu seti almadan önce en az bir kaç amfiyi dinlemem gerekiyordu.Ama onuda mağazalarda kolonlar yanyana olduğu için yapamadım, yapsaydımda anlamı olmayacaktı.

Sizlerden ricam setle ile ilgili bilgisi olan arkadaşların yorumlarını almak.Ve halen değiştirme imkanım olduğundan bundan daha iyisini bu fiyata alabilirmiydim öğrenmek istiyorum.

Saygılarımla.

• Yani aşağıdaki sistem mi? Öyleyse bedava gibi görünüyor. Nasıl oluyor bu iş ?

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=Elektronik&productid=EK05123(43000000)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solestar -- 26 Aralık 2007; 16:46:03 >
  • evet aynısı.Fiyat geçen ay 990 dı.Bu ay 890 a çakmişler.Setten halen var.Yani bir günlük kampanya değil.(ben istanbul bilişimde 3800 olan philips full hd lcd yi 2200 e almıştım.Bir günlük ve toplam 9 adet için yapılmış kampanyadan)

Ürün ile ilgili bilgin var mı?
  • bir de dvd si var.Senin gönderdiğin linte o yok.
  • Güzel fiyatmış. Linkte dvd de var, avr nin üstünde.

Sistem hakkında bir fikrim yok maalesef, ancak eski sistemi satabilirsem ben de uygun fiyatlı, kaliteli bir set alma düşüncesindeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cresbo

bir de dvd si var.Senin gönderdiğin linte o yok.

Haklısınız, linki hemen değiştirmiştim, onu hesaba katmadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.