Ozellik olarak DCD-685AE'in yeni versiyonu diyebiliriz. Ancak en buyuk yeniligi AL24-Processing ilave edilmis olmasi. Ve fiyat olarak da DCD-1500AE'nin yarilari civarinda cikmis gozukuyor.
Bu durumda SACD ozelligini muhtemelen hic kullanmayacagim DCD-1500'u almak yerine biraz bekleyip DCD-700'u almak daha mantikli gozukuyor.
Farkli bakis acisi olan?
DCD-685AE'yi dinledinizmi?
Hayir DCD-685AE dinlemedim, ama onceki postumda amfileri dinlerken hep DCD-1500AE ile dinlettiler. (685kurulu degildi) Stereo muzik dinlemek acisindan fark cok varmidir, sonuca etkisi nedir hakikaten merak ediyorum.
Cd çaların denon mu olmaz zorunda?... ben Denon anfi ile Marantz cdp kullanıyorum ... gayet memnunum .. denon cd çalarımda var (eski bi model 635 olması lazım) ama tercih etmiyorum .. sesi daha dijital yada fazla berrak gelebiliyo
quote:
Orjinalden alıntı: Dmode Stereo muzik dinlemek acisindan fark cok varmidir, sonuca etkisi nedir hakikaten merak ediyorum.
müzik dinlemek açısından cp çok etkilidir. fakat mutlaka bu cihazların belli CD çalar kalitesinin üstüne çıkmalısınız. Bulursanız Sony ES sersi CD çalarlar iyi. Denon sorunuza gelcem de verdiğiniz linkte sitede bazı modüller çalışmadı sonra dönerim. şunun şurasında dvd ye benzeyen cd çalar almamak lazım derken cd çalıp sade mp3 çalabilir. gerçi önemli değil iyi bir ses kartı, bil. arşivi ve ampliye bağlar neyse konu dışı.... dcd-700 ile dcd-1500 arsında fark vardır ama dcd-1500ae inceleyemedim. incelemek yetmez mutlaka dinlenmesi gerek.şurada dcd-700ae çok mantıklı. yalnız aynı fiyat aralığında iyi araştırma yapmak lazım.seçenek bol.
yokmu şimdi Denon DCD 700'den birşeyler dinleyen veya ilgili arkadaş cd çalar aldı mı biraz aradan zaman geçti ama :)5yıl ? bende almayı düşünüyorum çok uygun fiyata buldum: )