SELAM ARKADAŞLAR BANA DENON POWER ANFİNİN İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER SİZİN GÖRÜŞÜNÜZ OLUMLU İSE ALMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM EVDE 2 ADET BOSE 601 KOLONLARIM VAR [sm=s17.gif
Dıger forumlarıdada arastır. Ozellıkle "Turkeyforum"ada bak. Orda Hİ-Fİ bakımından daha gelısmıs bır bolum bulursun
teşekür edeim
Rıca ederım. Insallah aradıgını bulabılırsın.
Denon anfi için pek iyi şeyler söyleyemem.Özellikle lodness seçeneğinin olmayışı bir dezavantaj.Yeni modellerinde varmı bilmiyorum.Ama sesleri naturel vermiyor.Evimde Teac anfi kullanıyorum.Çok memnunum daha önceden marantz vardı.O da çok iyidi fakat marantzın biraz işçiliği kötü çabuk arıza yapıor kaset çalarıda öyleydi.Teac'de cden kasete yada pick-up dan kasate kayıt yaparken sen başka şey dinleyebiliyorsun.Yani her kanal girşinden 2 tane var.4 kabin çıkışlı.Lodness özelliği olan çok iyi bir anfi...
Kim? Denon mu? İyi ses vermiyor ve doğal değil.
Bence doğal olmayan şey, senin anfilerinde olan Loudness düğmesi. Gerçek hayattaki sesleri dinlerken Loudness düğmesini bir ara bakalım var mı?
Hakikaten çok güldüm bu cevaba yaa.
quote:
Orjinalden alıntı: Progrock
Denon anfi için pek iyi şeyler söyleyemem.Özellikle lodness seçeneğinin olmayışı bir dezavantaj.Yeni modellerinde varmı bilmiyorum.Ama sesleri naturel vermiyor.Evimde Teac anfi kullanıyorum.Çok memnunum daha önceden marantz vardı.O da çok iyidi fakat marantzın biraz işçiliği kötü çabuk arıza yapıor kaset çalarıda öyleydi.Teac'de cden kasete yada pick-up dan kasate kayıt yaparken sen başka şey dinleyebiliyorsun.Yani her kanal girşinden 2 tane var.4 kabin çıkışlı.Lodness özelliği olan çok iyi bir anfi...
Loudness ne demek bir söylersen sevinirim
kardeş denon bu piyasada marantz harman-kardon gibi markalarla kapışıyo tartışmasız prof bi marka her türlü öneririm
quote:
Orjinalden alıntı: cece35
kardeş denon bu piyasada marantz harman-kardon gibi markalarla kapışıyo tartışmasız prof bi marka her türlü öneririm
+1 Toplamda 3 anfim var ve birisi de Denon PMA880R. Üstelik Loudness'te mevcut. Hangi modellerinde yok bilmiyorum ama o özellik sayesinde ekolayzer kullanmama da gerek kalmıyor. Keşke Denon'u gerçekten tanıyıp yorum yapılsa iyi olurdu
bende denon cd player dna ve pma anfi var ama modelleri hakkında pek bir bilgim yok elime geldiğinde biri için 12 bin diğeri için 8 bin fiyat sunmuşlardı aradıgın model olabilir mi?
quote:
Orjinalden alıntı: gitarbey03
SELAM ARKADAŞLAR BANA DENON POWER ANFİNİN İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER SİZİN GÖRÜŞÜNÜZ OLUMLU İSE ALMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM EVDE 2 ADET BOSE 601 KOLONLARIM VAR [sm=s17.gif
bose kolonlarına denon power ampli fazla gelir.doğru denon power iyidir. iyi de hangi power? nasıl bir power? pre amplin var mı?farklı maksatta amaçların var mı? diğer yandan nad c372 tümleşik ampli mesela değerlendirmeye alınabilir. arkadaşlar taraftar gibi marka tartışması yapmayın çok basit kalıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme