Şimdi Ara

dep kapanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • depi nasıl kapatırım ya komut yöneticisinden kapanması komutunu yazıyorum kabul etmiyor bu yüzden oyun açılmıyor açılmayan oyunu dep de izinli yapmaya çalışıyorum oyun izinli olamaz diyor nasıl kapanır bu illet.

• "Atcam deyon atamayon tutcam deyon tutameyon kastamonu kastamonu dep dep dep.." :D

Bilgisayarım > sistem bilgisi > gelişmiş sistem ayarları > performans - ayarlar > veri yürütme engellemesi > sadece önemli windows uygulamaları için dep aç yaparsan dep oyuna bulaşmaz. Komut satırıyla yanlış kodlar girmişsen daha da bozmuş olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoltreX

"Atcam deyon atamayon tutcam deyon tutameyon kastamonu kastamonu dep dep dep.." :D

Bilgisayarım > sistem bilgisi > gelişmiş sistem ayarları > performans - ayarlar > veri yürütme engellemesi > sadece önemli windows uygulamaları için dep aç yaparsan dep oyuna bulaşmaz. Komut satırıyla yanlış kodlar girmişsen daha da bozmuş olabilirsin.

cmd yi yönetici olarak çalıştırmadan olmuyormuş düzlttim sorunu depi kapadım oyun hala açılmıyor tıklıyorum altda sekmesi geliyor 1 saniye sürmüyor kapanıyor oyun korsan crack falan yaptım gene olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.