Şimdi Ara

Deplasman tribününe çevrilen dev hoparlörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu yapmak serbest mi? bir cezası var mı?

Deplasman tribününe çevrilen dev hoparlörler

dün bir çok kişi bundan şikayetciydi sağlığımız ile oynanıyor diye üstteki resim de örnek olsun diye koydum.

• Ben anlamadım.
  • Bize serbest

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serbest çünkü sizde ıslık sesi için kullanıyordunuz. Şu an kullanıyor musunuz bilemem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim tezahürata güzel uydu sağolsun stad yöneticileri de eşlik etti. 45 bin gsliye dinlettik :D

• Onlar sırasını savdı, Kadıköy'e geldiklerinde veririz cevabını.

Birisi Fenerli tezahüratı dinliyoruz bağırsanıza diye yırtınan adamın videosunu koysun

• Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    deplasman tribününün sesini bastırmak için hoparlörleri tribüne cevirmişler üstüne yüksek sesle sürekli marj şarkı calmışlar dün baya şikayetci vardı bu olaydan yüksek ses insan sağlığına zararlı sonuçta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

deplasman tribününün sesini bastırmak için hoparlörleri tribüne cevirmişler üstüne yüksek sesle sürekli marj şarkı calmışlar dün baya şikayetci vardı bu olaydan yüksek ses insan sağlığına zararlı sonuçta

Teşekkürler hocam, ben de eklediğin fotoğrafta bir yerlerde hoparlör var da ben mi göremiyorum acaba diye bakıyorum.
  • Yıllardır Kadıköy'de hoparlörden ıslık sesi, uğultu sesi verdiniz hakemleri etkilemek için. Televizyondan izleyenlerde taraftar veriyor sanıyordu.

Ayrıca dün hoparlör çevrilmesine gerek yoktu, stat zaten tıklım tıklım doluydu, sanırım Arena'nın en dolu ilk 5 maçı arasına girmiş. Hep bir ağızdan "aaaa" desen aynı etkiyi yapardı, yapıyor da. Arena'da maç izlemeyen bilmez Arena atmosferini. Ben henüz Vodafone'da maç izlemedim, o yüzden Vodafone hakkında bir şey diyemem ama geçen bir kanalda konuşuldu yanılmıyorsam NTV'de Kırmızı Çizgi idi, şuan Türkiye'nin akustiği en iyi olan stadının TT Arena olduğu söylendi. Stat 40.000 kişi ve üzerine çıkınca, ses öyle bir yankı ve gürültü yapıyor ki tezahürat yapılırken ve ıslık çalınırken, aynı o resimdeki adamlar gibi oluyorsun bir süre sonra. Arena'da gittiğim ilk derbi de, 2011 yılının sonuydu, 3-1 yendiğimiz maç, o maçtan çıktıktan sonra 1-2 gün kulakları hep sızlamıştı. Derbilere giden pek çok tanıdığım kişi de benzer durumu yaşadıklarını söylüyorlar.

• Özge'yi kasıtlı bloklaşmadım, yazdıkları fena güldürüyor beni. Ne alakaysa hoparlörlerin taraftara çevirip müzik açılmasıyla Kadıköy'deki ıslık sesi falan

• ilk defa goruyorum ya zalimce olmuş :) ama yakışmış verın mehteri beyinlerine

• Fenerbahçe bunu 2006'dan beri yapıyor az araştırın, bizimkiler sizden esinlenmiş. Bunun konusunu açmıştım deplasman yasağı kalktıktan sonraki ilk kadıköy derbisinde.

• Adama helal olsun yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

Yıllardır Kadıköy'de hoparlörden ıslık sesi, uğultu sesi verdiniz hakemleri etkilemek için. Televizyondan izleyenlerde taraftar veriyor sanıyordu.

Ayrıca dün hoparlör çevrilmesine gerek yoktu, stat zaten tıklım tıklım doluydu, sanırım Arena'nın en dolu ilk 5 maçı arasına girmiş. Hep bir ağızdan "aaaa" desen aynı etkiyi yapardı, yapıyor da. Arena'da maç izlemeyen bilmez Arena atmosferini. Ben henüz Vodafone'da maç izlemedim, o yüzden Vodafone hakkında bir şey diyemem ama geçen bir kanalda konuşuldu yanılmıyorsam NTV'de Kırmızı Çizgi idi, şuan Türkiye'nin akustiği en iyi olan stadının TT Arena olduğu söylendi. Stat 40.000 kişi ve üzerine çıkınca, ses öyle bir yankı ve gürültü yapıyor ki tezahürat yapılırken ve ıslık çalınırken, aynı o resimdeki adamlar gibi oluyorsun bir süre sonra. Arena'da gittiğim ilk derbi de, 2011 yılının sonuydu, 3-1 yendiğimiz maç, o maçtan çıktıktan sonra 1-2 gün kulakları hep sızlamıştı. Derbilere giden pek çok tanıdığım kişi de benzer durumu yaşadıklarını söylüyorlar.

Evet hocam çok etkileyici bir seyirci topluluğunuz var kulaklarımız ondan sağır oldu.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1791920690839606&id=100000650765628

• sidik ve pislikten iyidir idare edin o seviyelere gelemedik daha yavaş yavaş
  • quote:

Yıllardır Kadıköy'de hoparlörden ıslık sesi, uğultu sesi verdiniz hakemleri etkilemek için. Televizyondan izleyenlerde taraftar veriyor sanıyordu.

Deplasman tribunundeydim. Stad tiklim tiklimdi. Acikcasi sesleri cikinca inanilmaz bir atmosfer yaratiyordu galatasaraylilar ama 90 dakika sadece maci izlediler. 3-5 yerde bagirdilar, bi iki hakeme bagirma falan. onun dusunda ara ara bizi susuturmak icin islik caliyorlardi. Yani doluydu ama kuru kalabalikti.

Mac oncesi bizim tezahuratlarda hoparlorle susturmaya calisiyorlardi. ancak esas iskence mactan sonraydi. Deplasman tribununu min 1 saat falan bekletirler stad bosalsin guvenlik vs. 1 saatten fazla bekledik ve 1 saatten fazla yuksek seste ayni sarkiyi caldi ............. insanlara boyle iskence yapiyolar sorguda vs.

• Timur akkurt bence adamdır

• quote:

stadin akustigi cok iyi bu cok net dogru. ancak 40 bin kisinin olmasi bir seyi degistirmez, o 40 bin kisiden mac icinde surekli bagiracak insan sayisi 1000 max, deplasman tribununde oraya sadece tribun yapmak icin gelen 2500 kisi var. yermek icin falan soylemiyorum deplasman tribunu daha avantajli bariz sekilde, ic sahada ozellikle derbilerde donen karaborsalarin haddi hesabi yok bu da dogal olarak tribunu kotu etkiliyor. hoparlor olayinin cok uzatilmasna gerek yok diye dusunuyorum ben keza biz de elimizde olsa aynilarini yapariz, yapiyoruz da.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.