Şimdi Ara

Depo alanı için outdoor AP önerisi????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle önerilerde bulanacak arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum.
    Daha önce bir kere yarı profesyonel AP kurdum (dlink2100 + ant24 1500 OMNI) iç mekanda fena bir performans göstermediler.

Şimdi bir diğer depomuz için outdoor bir sistem kurmam gerekli...

depo içinde cisco 1300 var iki adet ve dışınıda kapsama alanına almak istiyorum. Yeni bir cisco için zaman yeterli değil..
    mümkünse diğer aletlerden bridge yapmak istiyorum olmazsa kablo çekmeye razıyım AP ye kadar

Alan 100 metre- 120 metre arasıboy, 25 metre falan en.
    Çelik borular, çelik lama parçalar vs var bu alanda depolanmış.

muhtemelen bir başka dlink çözümü ile bu işi halledebilirim ama önce uzmanlardan bir tavsiye almak isterim hangisi sıkıntı yaratmadan acil yapılabilir diye.

bir arkadaş da bu forumda zyxel G-570S KABLOSUZ ACCESS POINT + 5Dbi ANTEN le açık alanda 200mt aldığını söylemiş..
    belki böyle standart bir aleti elektrik sayacı kutusu gibi kutuya koyup onuda bidanın çatı sarnıcının altına duvara monte etsem zarar görmesini engeller miyim?

Ne dersiniz ne kurmalıyım ben buraya sizce???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mermis -- 7 Ekim 2008; 17:27:23 >

• outdoor kurulum yapan kimse yokmu aramızda yahu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mermis

outdoor kurulum yapan kimse yokmu aramızda yahu...

AirTies'da WOB-201 diye bir model var; sitesinden inceleyebilirsiniz.

Zaman zaman D-Link, Linksys ve Zyxell'in bazı modelleri geliyor...

Tabii tam profestonel uygulamalar için Cisco'nun da ürünleri var ama onlar pek öyle ortada satılmıyor!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 8 Ekim 2008; 18:49:07 >
  • Öyle full outdoor destekli ürün hiç kurmadım. Hepsini elle kurdum çok da iyi oldu. Su geçicek diye delik varsa sıvı conta denen şeyi sürerek kapatabilirsin...
  • outdoor donanimlar cok pahali. cok genis alanlari kapsaman gerekmiyorsa indoor bir modeli al su ve gunes isigi gecirmeyecek bi kapin icine yerlestir. bu sekilde disari kurdugum bir iki sistemim var 1 seneden fazla oldu bi sakatlik cikmadi. isik kismi su gecirmezlik kadar onemli. sera etkisi yapip kutu icini arabalarda oldugu gibi cok yuksek sicakliklara cikarabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.