Hafif sallandık...Millet kaçtı yine dışarıya ya...Hissedilmeyecek kadar az..kaldı ki bunun gibi bir sürü deprem oluyor gün içinde..Ama korku sardı bir kere etrafımızı...
ulan istanbuldan laçtık izmire eldik deprem peşimizi bi bırakmıo..hala mğladaıym izmire gidemedim..okul fln hak getire...istanbuldaki depremden sonra bile böle azıtmamştı depremler yaaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: OVERnight
ulan istanbuldan laçtık izmire eldik deprem peşimizi bi bırakmıo..hala mğladaıym izmire gidemedim..okul fln hak getire...istanbuldaki depremden sonra bile böle azıtmamştı depremler yaaaaa
Depremden kaçacaksan Karaman' a veya Konya' ya taşınacaksınız.
bende geçen hafta pzt 5.9 olduğunda dışarıdaydım,hissetmedim.dışarıdayken hiç belli olmuyor
quote:
Orjinalden alıntı: talaria
quote:
Orjinalden alıntı: irish
Ben dışarda idim..Hissetmedim...
bende geçen hafta pzt 5.9 olduğunda dışarıdaydım,hissetmedim.dışarıdayken hiç belli olmuyor
Evet gerçekten dışarda hiç hissedilmiyor..
geçmiş olsun allah sabır versin arkadaşlar.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: siderta
Bende izmirde yeşilyurt tayım.Beşinci katta oturuyorum.Sarsıntıları bütün şiddetiyle yaşadık.o deprem anını yaşamayan anlayamaz.Ama eşimin sayesinde soğukkanlılığımızı korumaya çalışıyoruz.Bizim apartmanda dün gece bizden başka kimse yoktu.evin önü park,bütün mahalle geceyi parkta yada arabalarda geçirdi. Benim anlamadığım geceyi parkta geçirip,sabah olunca evlere çıkıyorlar.Depremin vakti saati belli değilki her an olabilir Birde söylenti çıkaranlar var,yok bir medyum hoca varmışta 2saat içinde deprem olacak demiş diye dün öğeden sonra bütün insanlar sokağa döküdüler,telefonlar kilitlendi,trafik birbirine girdi.Zaten millette psikoloji diye birşey kalmamış her söylentiye inanıyorlar İnşanlah bu yoğun aktiviteler biterde,normale dönebiliriz
Ben de Yeşilyurta yım..üzümcüye yakın....ssen?
BEN HASAN TAHSİN İ. Ö.OKULUNUN AŞASINDA MANOLYA PARKININ ORDAYIM ÇOK YAKINMIŞIZ
ÇOK HİSSEDİLDİMİ YAA?
quote:
quote:
quote:
Bende izmirde yeşilyurt tayım.Beşinci katta oturuyorum.Sarsıntıları bütün şiddetiyle yaşadık.o deprem anını yaşamayan anlayamaz.Ama eşimin sayesinde soğukkanlılığımızı korumaya çalışıyoruz.Bizim apartmanda dün gece bizden başka kimse yoktu.evin önü park,bütün mahalle geceyi parkta yada arabalarda geçirdi. Benim anlamadığım geceyi parkta geçirip,sabah olunca evlere çıkıyorlar.Depremin vakti saati belli değilki her an olabilir Birde söylenti çıkaranlar var,yok bir medyum hoca varmışta 2saat içinde deprem olacak demiş diye dün öğeden sonra bütün insanlar sokağa döküdüler,telefonlar kilitlendi,trafik birbirine girdi.Zaten millette psikoloji diye birşey kalmamış her söylentiye inanıyorlar İnşanlah bu yoğun aktiviteler biterde,normale dönebiliriz
Ben de Yeşilyurta yım..üzümcüye yakın....ssen?
BEN HASAN TAHSİN İ. Ö.OKULUNUN AŞASINDA MANOLYA PARKININ ORDAYIM ÇOK YAKINMIŞIZ
Yakın mı?Nerdeyse komşuyuz valla...Sizin parkta çok kalan var sanırım çadırda...?
ee naısl gidiyor hayat.. ben hissetmiyorum artık alıştım..
ee naısl gidiyor hayat.. ben hissetmiyorum artık alıştım..
Dün gece hafif bi sallandık..ama azaldı..ortalama 3 şiddetinde çok sık olurdu 5 dakikada bir...şimdi saatte 2 kere falan oluyor...İnşallah normale döner herşey...