Sen keyfimin kahyası mısın sana mı soracağım neye gülüp gülmeyeciğimi
Adam haklı.
quote:
Orijinalden alıntı: Static-X
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
insanlar nelere güler olmuş, vah vah
adam sanki gülme demiş. gülersen gül ama güldüğün sey saçmalık.
Çükünü kemirsin emi o fareler.
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
quote:
quote:
Neye göre,kime göre? Bence değil saçmalık.
quote:
Orijinalden alıntı: rsy10
quote:
Orijinalden alıntı: everyevery5 Beyler az önce tam kapağı açık bir kanalizasyon deliğinin önünden geçerken deprem oldu bende sallantıdan dolayı dengem bozuldu deliğe düştüm şu an yerin 25 m altından yazıyorum.Bereket yanımda laptop vardı açtım bir tanede şifresiz wireless ağ varmış..Cep telefonu da yok.Şu an burası çok karanlık ve soğuk.Farelerin ciyaklaması geliyor. Çok korkuyorum polisi arayın yardım getirsinler...
EDİT:60 gündür kanalizasyonda fareleri yiyerek ve lağam suyu içerek yaşamımı devam ettiriyrdum.En sonunda dün çıkış yolunu buldum.Bir hayli yol almış olmalıyım ki tünelin içinde 60 gün önce düştüğümde istanbul Eminönü ndeydim..Dün çıkışyolunu bulduğumda kendimi Çorum'da buldum. neyse aranıza dönmek güzel.
nerdesin şuanda
şu an erzincan kemaliyedeyim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
quote:
quote:
Neye göre,kime göre? Bence değil saçmalık.
yazdıklarını düşünerek yaz o zaman. ben sana gül veya gülme demedim. ya da güldüğünüz şeyin saçmalığının genel bir yargı olduğunu söylemedim. kişisel görüşte bulundum.
o yüzden, yazdıklarının tamamı çer çöp, çünkü savunduğun şeylerin mesnetsiz olduğunu yukarıdaki satırlarda belirttim.
quote:
Orijinalden alıntı: everyevery5
quote:
Orijinalden alıntı: rsy10
quote:
Orijinalden alıntı: everyevery5 Beyler az önce tam kapağı açık bir kanalizasyon deliğinin önünden geçerken deprem oldu bende sallantıdan dolayı dengem bozuldu deliğe düştüm şu an yerin 25 m altından yazıyorum.Bereket yanımda laptop vardı açtım bir tanede şifresiz wireless ağ varmış..Cep telefonu da yok.Şu an burası çok karanlık ve soğuk.Farelerin ciyaklaması geliyor. Çok korkuyorum polisi arayın yardım getirsinler...
EDİT:60 gündür kanalizasyonda fareleri yiyerek ve lağam suyu içerek yaşamımı devam ettiriyrdum.En sonunda dün çıkış yolunu buldum.Bir hayli yol almış olmalıyım ki tünelin içinde 60 gün önce düştüğümde istanbul Eminönü ndeydim..Dün çıkışyolunu bulduğumda kendimi Çorum'da buldum. neyse aranıza dönmek güzel.
nerdesin şuanda
şu an erzincan kemaliyedeyim
tamam
internetten yemek siparişi verseydinde onlarda kanalizasyona koyarlar sana ulaşırdı.bu arada laptopun şarjı 60 gün gidiyormu ya. :)