Şimdi Ara

Depremde ŞEBEKELER YİNE GİTTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 26 Eylül'deki Türk Telekom mağduriyetim dün gibi aklımda. Vowifi olmamasıyla beraber asla kullanılması mantıklı olmayan operatör

Vodafone her iki depremde de büyük bir iş çıkardı. Hele Elazığ depreminde kesintiyi hiç kesmemesi büyük iş.
  • Akcam46 A kullanıcısına yanıt
    Kahramanmaraşın ilçelerin de Vodafone ilk başta bir müddet arama yapamadı. Turkcelli bilmiyorum. Türk telekom ise bir kesintiye uğramadı sorunsuzdu.
  • Tekerekte Turkcell tam anlamiyla coktu.Volteye alip 3gde kullanmayayim dedim bu sefer 4.5 g den atti yogunluktan.Onceliklendirme yuzunden boyle yapti sanirsam.Babamin hatti Vodafone du.Sasirtti beni.Iyi calisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Vodafone genel de iyi iş yapıyor.
  • genellkile sanırım 3g üzerinden aramalar sıkıntı oluyor. Volte de sıkıntı olmayabilir. Olmadı bip uzerınden her yone veya whatsapp sms gibi yerlere yönlenilmeli.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    İlk anda o panikle aman bipten, whatsapp'tan aramalıyım demez kimse. Azcık ne olduğu anlaşılınca alternatiflere yönlenilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

genellkile sanırım 3g üzerinden aramalar sıkıntı oluyor. Volte de sıkıntı olmayabilir. Olmadı bip uzerınden her yone veya whatsapp sms gibi yerlere yönlenilmeli.
    Hocam 4.5 g den oncelik yuzunden atarsa voltenin bi anlami kalmiyor ki.3g de yogunluk olusuyor bu sefer mesela birak bip ve whatsapı normal interneti kullanamadim.

Aslında kaliteliydi çökmezdi dandik ti kullanabilmeniz lazım dı nasıl oldu ki alllah allah

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bizim bu bölge'de İstanbul depreminden sonra sadece vodafone ayaktaydı ne yapalım yani.

2.ci hattım olarak daima vodafone'yi bulundururum benim için önemli olan acil anlarda ulaşabileceğim kişilerdir.

İnsanlara laf atacağınıza , yazdığı kelimelerle uğraşacağınıza ve tartışacağınıza biraz operatörleri eleştirilelim ve şikayet edelim ki bir an önce 5G'ye geçirsinler en azından whatsapp ile yada alternatif olarak bip veya bip gibi uygulamalar üzerinden ulaşım sağlanabilir.
  • Tt'a olan güvenim bu depremde yine sarsıldı.
    İsterse 1000gb versin faydası yok artık.
    Piyasada vf'u kötü bilirdim ama yazılan yorumlara görede deprem anında en kötüsü tt'muş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siirt merkezde de depremi acayip hissettik. Vodafone aramalarda 15 dakika sorun oldu sonra düzeldi Türk Telekom hiç kesilmedi hayret Turkcell ı bilmiyorum

• Kimse kusura bakmasın ama
    Cok gereksiz bir konu tartışıyorsunuz, boyle durumlarda şebekenin çöküp çökmemesi o bölgede bulunan abone sayısı ile ilgilidir esas, abonelerde mobil olduğu için hiçbir operatör depremde çökmeyecek sorunsuz çalışacak altyapı sunacak diye bir sey yoktur, rehberinize bakın hangi operatör çoğunluktaysa boyle olaylarda ilk o operatör zora girer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaşattığı bu kadar soruna rağmen telekomu savunmak enteresan ya. Bisey diyemiyorum. Hala bir çok şehirde özellikle kırsal alanda (Karadeniz bölgesi özellikle) konuşma altyapısı dahi olmayan bir firmadan bahsediyoruz. Enteresan cidden.

• boyzof B kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.