Şimdi Ara

Depremdeki kesinti nedeniyle 2 kişiden 1’i operatörünü değiştirmeyi düşünüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
8.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye 3 gsm firmasi var bu ulkede genc nüfusu çok olan bir ulkede daha cok firma olsa hem rekabet artar hem kalite sonunda da uygun fiyatlar oluşabilir.

• İki hat kullanacaksın en iyi çözüm. Bende telekom göçtü Vodafone ile iletişim kurabildim. O da WhatsApp ile. Yoksa hiçbiri şebekeyi ayakta tutamadı. Türkiyede göçtü hepsi. Mecburen bir tane kontörlü yedek hattınız olsun, zaten çoğu marka cep telefonu hep çift sim.

Bu operatörlere karşı devlet yaptırım uygulamalı başka türlü olmaz. Bunların tek derdi abone sayısı arttırayım aylık sabit gelir oluşturayım tamam. Devlet kanun çıkaracak gelirinin yüzde 20 si yatırım olacak mecbur diye. Yoksa bunlarda parayı faize gömmüşler, gelsin her ay %20-25 ne işim var yatırımla.

• Telekominikasyon alt yapısı bitik ülkenin. Ensar vakfı destekçisi Türkcellde de aynı sorun yaşandı. Türk telekomdan çıkış yapmak şart ancak Turkcell bir seçenek değil. Geriye tek seçenek vodafone tekeli kaldı. Araştıralım bakalım tarifeleri. Az indirim yapsınlar be ya.
  • Bimcell e devam🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

Bu mesaj silindi.
    Hepsi aynı değil. Turktelekom kendini 12 saatte anca topladı. Hem arama servisi hemde internet gitti. Turkcellde yalnızca arama yapılamadı(1 saat sürdü). İnternet bağlantısında hiç sıkıntı çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 29 Eylül 2019; 20:56:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün açıklama yapıldı. Mevcutta 20 milyon olan kapasitenin 6 aya 175 milyona çıkması hedefleniyor. Abone sayısı 116 milyon ancak nasıl oluyorsa bu gibi durumlarda 160 milyon abonelik yoğunluk yaşanıyormuş.

• Taahhütüm olmasa basar giderim

• Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone'da şebeke kesintisi yaşayanlar hangi opertatöre geçecekmiş çok merak ettim. Mürk Melekom mu, Mürksel mi yoksa Modafon mu?

• İki Türk Telekom hattım var bugün birisini Vodafone taşıdım. Hafta içi de diğerini taşıyacağım. Rezillik yaşanılan, verilecek en güzel ceza hattını taşımak. Hiçbir şey yapmamaktan iyidir çünkü kimsenin bu yaşanılan mağduriyetin hesabını soracağını sanmıyorum keza bir tane yetkili bile çıkıp bişey demedi! Vurdum duymaz bir toplum olursanız her önüne gelen tokatlar geçer.

• Yalnız dikkatinizi çekerim en cok abonesi olan tt kom diğerleri az olduğu için kitlenmedi operatörün bu yoğunluğu- kitlenmeye vs çözüm bulması gerekir..

• akyurt kullanıcısına yanıt
    En az abonesi olan Turk Telekom, en çok abonesi olan Turkcell. Tabi yakın zamanda çeyrek raporlarına bakmadım, TT Vodafone'u geçmiş de olabilir. En az baz istasyonu sayısı Turk Telekom'da idi, ama son zamanlarda böyle bilgiler paylaşılmaz oldu. Ucuz paketlerden dolayı kullanım yoğunluğu daha fazla olabilir tabi Turk Telekom'da. Ancak depremde kullanım yoğunluğundan ziyade kullanıcı sayısı tıkanmaya sebep oluyor, çünkü daha yoğun konuşmak mümkün değil. :D Sıkıntı yeterince planlı ve yedekli kurulmamış şebeke.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Kaldırmaz. Günlük kullanım için kaldırır ama afet anında zaten şimdi de kaldırmıyor. :D Depremde 5 - 10 dakika içinde kendine geldiyse bu sefer, öyle bir durumda 15 - 20 dakika sonra kendine gelir anca. :D Zaten SuperBox dolayısıyla baz istasyonlarının yüklü çalıştığı söyleniyor. Aboneler de abanırsa bu işe, tarifelere zam yaparak kullanımı azaltmaya çalışırlar. Olan bize olur.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hmmm..

Sağolasın hoca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Bende Turkcell kullanıyorum hocam , sizin bulundugunuz yerde 1 saat sonra gelmiş olabilir ama benim bulundugum yerde 3 saat sonra geldi.İnsanlar anlık arama ihtiyacı duydukları için , 1 saat bile olsa bence uzun bir süre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

Bende Turkcell kullanıyorum hocam , sizin bulundugunuz yerde 1 saat sonra gelmiş olabilir ama benim bulundugum yerde 3 saat sonra geldi.İnsanlar anlık arama ihtiyacı duydukları için , 1 saat bile olsa bence uzun bir süre.
    Afet durumlarında sms atılması lazım. Aynı anda herkesi kaldırabilecek bir alt yapı yapılması çok zor. İnsanların bu konuda bilinçlenmesi lazım.

• Frk103 kullanıcısına yanıt
    bimcell iyi de keşke tt altyapısını kullanmasa

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    keşke farklı operatör olsa köşe kapmaca gibi birinden birine geçiyoruz ama hepsi aynı mok

• Aynen. Çok uygun ama dediğin gibi altyapı sıkıntısı çözülmediği sürece şokcell de olsa a101 cell de olsa aynı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.