Arkadaşlar duyumlardan söylüyorum. bi arkadaşımın babası eski hakem ve derbi belki yağışlar devam ederse iptal olabilir diye bi duyum var. bakalım.. umarım iptal olmaz
eger boyle yagacaksa iptal olsun, hem Allah korusun cana birşey gelebilir diye, hem de oyunun kalitesini düşürür diye. kaçıncı konu bu arada :)
arkadaşlar ben mecidiyeköyde oturuyom ali sami yenede yakınım burda yağan yağmur hiç öyle sel mel yapmatı alt yapı yeterli olsa gerek hiçbir yerde sorun olmadı zaden silivrideki gibide yağmadı şimdi soruyom maç iptal ettirmek niye
Yağmur yağacak diye maç iptal edildiğini de ilk defa duyuyorum. Maç saatinde, futbol oynamaya yönelik şartlar oluşmazsa tatil edersin olur biter maçı. Garip..
Kuş daha önce iptal edilmişti
Ne alaka stadı sel mi götürecek?
quote:
Orijinalden alıntı: DaRLoRd
arkadaşlar ben mecidiyeköyde oturuyom ali sami yenede yakınım burda yağan yağmur hiç öyle sel mel yapmatı alt yapı yeterli olsa gerek hiçbir yerde sorun olmadı zaden silivrideki gibide yağmadı şimdi soruyom maç iptal ettirmek niye
O gelen sele dünyanın hiçbir alt yapısı gelemez. Deniz geldi resmen alt yapı ne yapsın. Birazda bu açıdan bakın...
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
quote:
O gelen sele dünyanın hiçbir alt yapısı gelemez. Deniz geldi resmen alt yapı ne yapsın. Birazda bu açıdan bakın...
Evet bazıları söylenip duruyo alt yapı yok alt yapı yok falan,2 gündür canım çıktı anlatamıorm derdimi.10 metrelik su gelmiş sen alt yapı yapsan ne yapmasan ne,setmi çekicen tüm sokaklara caddelere.. 8 katı yağmur yağarsa yapıcak hiçbirşey yok malesef.Allahın ilahisi taktiri.Maça gelince,bence ortada sorun teşkil edicek hiçbirşey yok,maç esnasında hafiften serpiştiricekmiş,II.yarıya kalmaz kesilir diyor meteoroloji.bugün dinledim ntvden. İnşallah ertelenmez yav,kendimi hazırladım bu haftaya
Meterolojiden aldığım bilgiye göre maç süresinde -yani c.tesi akşamı- yağmur yağmayacakmış. En kötü ihtimal yağsa bile çiselermiş İçiniz rahat olsun yani.
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
quote:
ee o "resmen deniz" nasıl oluştu?
Bir yerden bir cikarlar olmustur konusurlar Allahtan gelene bir sey yapamassin her kez biliyor. Ama neyse altyapiyi set cekmek zannedene ne anlatacaksin. Altyapi kanalizasyondur oda 1 metrelik borular degil istanbul gibi dev sehirlerde 2 3 metre genlisiginde olmasi gerekir en az ayrica riskli bölgeyi belirlersin daha degisik önlemler alinir daha olmadan, ayrica bütün kanalizasyon kapaklarida n ehikmetse kapalidir Türkiyede kendileride biliyor bir sey atilmasin tikar mantigi. Ulan okadar insan ölmüs artis artis yorum yapma sen gibilerin ya kendisi ya akabasi belediye yada herhangi bir yerden faydasi olmustur. vardir bir cikariniz zaten Allahtan gelenmis insan utanir biraz Allahi karistirmayin herseye.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme