Şimdi Ara

Derbiye Bilet ve Taraftar Kart Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben çok uzun süreden beri ilk defa stada gitmek istiyorum. Derbiye gitme niyetim var. Çok istiyorum. Kale arkası değil de diğer yerlerden 2 adet bilet almam lazım. Genel satışa kalırsam bilet kapamayacakmışım gibi geliyor, bir yandan da stad dolmaz belki diye düşünüyorum. Birkaç sorum olacak;

- Ben şimdi taraftar kart başvurusu yapsam kart elime gelmeden bana şifre verirler mi, yani taraftar kartım elime ulaşmadan yarın hemen bilet alabilir miyim Taraftar Kart kontejanından?
    - Bu taraftar kartlara geçen sene baktığımda 30 liralık bile vardı, şimdi sadece 100 liralık var değişti mi bunlar, çeşitler kaldırıldı mı son durum nedir, bilen biri açıklayabilir mi?
    - Taraftar Kart almama gerek var mı riske girip genel satışı beklesem mi, ne dersiniz?

Bir de ekstradan; kale arkası hariç diğer yerleri fazla bilmediğimden soruyorum sizce Maraton/Fenerium Alt A-B-H-I bloklardan maç rahat izlenir mi? A ve I bloklar çok çaprazda kalıyor gibi gözüktü, B ve H'de onlara nazaran az da olsa yine çaprazda. Veya çaprazda olmasın diyip Üst tribünelrden mi alsam ortaya daha yakın olarak Üst C-D-E-F bloklardan falan?

DÜZENLEME:

Sorun çözülmüştür. Taraftar kart başvurum "Gold Taraftar Kart" olarak kaydedilmiş. Sebebini ben de bilmiyorum yani bilet alırken Gold Taraftar Kart'ı seçince sistem kabul etti ve biletimi alabildim. Yani kartım onaylanmış aslında. Kendi adıma sorun çözülmüştür.

Bu sorunun cevabını merak eden veya Google'dan bakan olursa diye tekrar yazıyorum.

**Soru: Fenerbahçe Taraftar Kart'a başvuru yapınca kart teslim edilmeden hemen bilet alabiliyor muyuz?

Cevap: Evet alabilirsiniz, şöyle ki başvuruyu yapar yapmaz size hemen bir kart numarası ve şifre veriliyor. Kartınız teslim edilene kadar bu numara ve şifreyle Passolig üzerinden öncelikle satıştan yararlanabilirsiniz. Tek engel var o da; duruma göre kartınız 1 gün içerisinde aktif ediliyor. (Benimki 12 saat içerisinde aktif oldu). Bu aktifleştirilmeye kadar kart numaranızla bilet alamazsınız. Aktifleştirilme sonrasında zaten size FB Kart tarafından bir teşekkür maili geliyor. Bu demektir ki kartınız aktifleştirilmiş, rahatlıkla bilet alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 20 Eylül 2017; 14:40:56 >

• şuan bile karaborsada bilet satanlar var ben 5 adet bilet arıyorum 1.000 tl dedi 5tanesine maraton üst

konu takip.
  • Beyler passo ya önce para yükleyip sonra bilet alıyoruz değil mi. Maraton A-B 195 TL. İki tane almam lazım. Peki 400 u yatırıp sonra bilet bulamazsam ne oluyor? Saçma değil mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbagci

Beyler passo ya önce para yükleyip sonra bilet alıyoruz değil mi. Maraton A-B 195 TL. İki tane almam lazım. Peki 400 u yatırıp sonra bilet bulamazsam ne oluyor? Saçma değil mi.

Evet çok saçma ama sanırım Passolig kartınız Banka Kartı tipiyse çekebilirsiniz diye biliyorum, emin değilim.

Tekrar sormak istiyorum taraftar karta şimdi başvurursam yarın bilet alabilir miyim kart gelmeden bilet için şifre sahibi olabiliyor muyum? Şuraya tartışma içerikli konu açsam hemen cevap gelirdi...
  • Az önce FB Kart'a başvurdum kart numarası ve şifre verdi ama kullanamıyorum böyle bir kart numarası yok diyor. Hay yapacakları işe ya, param da gitti. Ne yapacağım şimdi?

Bu forumda stada, maça giden yok sanırım cevap vermediklerine göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho_

Az önce FB Kart'a başvurdum kart numarası ve şifre verdi ama kullanamıyorum böyle bir kart numarası yok diyor. Hay yapacakları işe ya, param da gitti. Ne yapacağım şimdi?

Ayni sorunu yasiyorum bunu sormak icin girdim 1-2 saat oluyor alali. Kart no ile sifrede verdiler kullanim yapamiyorum. Saka gibi erken bilet alma disinda bir ise yaramayacak karta 100 tl veriyoruz ondanda yararlanamiyoruz. Musteri temsilciside kapali. Biletler kacta cikcak belli degil. Sizin yapacaginiz isin ya

• quote:

Orijinalden alıntı: hfatih15

quote:

Az önce FB Kart'a başvurdum kart numarası ve şifre verdi ama kullanamıyorum böyle bir kart numarası yok diyor. Hay yapacakları işe ya, param da gitti. Ne yapacağım şimdi?

Ayni sorunu yasiyorum bunu sormak icin girdim 1-2 saat oluyor alali. Kart no ile sifrede verdiler kullanim yapamiyorum. Saka gibi erken bilet alma disinda bir ise yaramayacak karta 100 tl veriyoruz ondanda yararlanamiyoruz. Musteri temsilciside kapali. Biletler kacta cikcak belli degil. Sizin yapacaginiz isin ya

Mal gibi kaldık ortada sinirlerim çok bozuk. Passolig'e de 400 küsür lira attık kaldı öyle bileti alamazsam kafalarında kıracağım bu kartları.

Bir de herhangi bir kart başvuru sorgulama yeri, adam gibi bir kart üye giriş yeri bile yok bu ne ya... İnsan bir kartıyla ilgili profilini görmek ister, neyin ne olduğunu bilmek ister. Resim yükledim kabul edilecek mi edilmeyecek mi o bile belli değil ben nereden bileyim attığım resmin red edilip edilmediğini? Biraz bulanıklık vardı üşendim yeni foto çekmeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 20 Eylül 2017; 0:29:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS Bonus Kart ile bilet almak ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hfatih15

quote:

Mal gibi kaldık ortada sinirlerim çok bozuk. Passolig'e de 400 küsür lira attık kaldı öyle bileti alamazsam kafalarında kıracağım bu kartları.

Bir de herhangi bir kart başvuru sorgulama yeri, adam gibi bir kart üye giriş yeri bile yok bu ne ya... İnsan bir kartıyla ilgili profilini görmek ister, neyin ne olduğunu bilmek ister. Resim yükledim kabul edilecek mi edilmeyecek mi o bile belli değil ben nereden bileyim attığım resmin red edilip edilmediğini? Biraz bulanıklık vardı üşendim yeni foto çekmeye.

Durumumuz ayni bizde 500 kusur attik yarina kadar kart aktif olmazsa delircem

• hfatih15 H kullanıcısına yanıt
    Sabah 10'dan önce açılır mı satışlar? Kendimi saat 10'e ayarlayacağım da (gerçi kart aktif olacak mı belirsiz)
  • quote:

Sabah 10'dan önce açılır mı satışlar? Kendimi saat 10'e ayarlayacağım da (gerçi kart aktif olacak mı belirsiz)

En erken 10 bence aktif olursa yazarsan sevinirim hocam

Kart hala aktifleşmemiş hala geçersiz kart numarası diyor. Allah bin türlü belasını versin bunların.
  • Aradım müşteri temsilcisini 24 saat diyor en az geçen sene gs maçında direk aktif olmuştu. Dünyanın en basit işini yoğunluk moğunluk diye geçiştiriyorlar rezillk ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden halletsenize numunelik misiniz her seferinde maç öncesi taraftar kart almayla uğraşıyorsunuz
    Az önce e-mail geldi taraftar kart satın aldığınız için teşekkürler falan filan diye. FB.com.tr'den bilgilerimi güncelleme kısmından tekrar giriş yapmayı denedim bu sefer girebildim ama hala Passo.com.tr'den bilet alma kısmında bilgiler hatalı diyor. Haydi ya keşke aktif olabilse hemen.
  • Sorun çözülmüştür. Taraftar kart başvurum "Gold Taraftar Kart" olarak kaydedilmiş. Sebebini ben de bilmiyorum yani bilet alırken Gold Taraftar Kart'ı seçince sistem kabul etti ve biletimi alabildim. Yani kartım onaylanmış aslında. Kendi adıma sorun çözülmüştür.

Bu sorunun cevabını merak eden veya Google'dan bakan olursa diye tekrar yazıyorum.

**Soru: Fenerbahçe Taraftar Kart'a başvuru yapınca kart teslim edilmeden hemen bilet alabiliyor muyuz?

Cevap: Evet alabilirsiniz, şöyle ki başvuruyu yapar yapmaz size hemen bir kart numarası ve şifre veriliyor. Kartınız teslim edilene kadar bu numara ve şifreyle Passolig üzerinden öncelikle satıştan yararlanabilirsiniz. Tek engel var o da; duruma göre kartınız 1 gün içerisinde aktif ediliyor. (Benimki 12 saat içerisinde aktif oldu). Bu aktifleştirilmeye kadar kart numaranızla bilet alamazsınız. Aktifleştirilme sonrasında zaten size FB Kart tarafından bir teşekkür maili geliyor. Bu demektir ki kartınız aktifleştirilmiş, rahatlıkla bilet alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 20 Eylül 2017; 14:41:20 >

• Arkadaslar 2 adet migros bilet mevcut

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.