fb'yi şampiyonlukta zorlucak takım da bjk olucak...
bakıyomda bu ana kadar bjk düşmanlığı gitmiş bu maçda kardeş gibi oldunuz bjk ile yoksa ben mi başka forumdaydım
bu arada fener şampiyon olmucaksa. bjk bizi yensin zararı yok
Beşiktaş Trabzon yenilgisinden sonra galatasarayı mutlaka ama mutlaka yenecektir.bence ölümüne mücadele edecektir.çünkü yenildiğimiz takdirde o taraftar baskısıyla ne yönetim kalır ne tigana kalır nede runje.çok büyük olaylar olur.(kişisel görüşüm) onun için diyorum Beşiktaşım galatasarayı yenecektir hemde kesin bir sonuçla tahminim 2-0 olur birazdaha uçayım nobre ve delgado atar golleri : )))
arkadaslar kim en cok bjk veya gs yener derse o yencek die bişi yok tamamen futbolcuların elinde.. fener şamp.olmasın yeter .... GS-BJK Dosttur Dost KalaCak..
quote:
Orjinalden alıntı: Carsı_1903
GS-BJK Dosttur Dost KalaCak..
Beşiktaşın kendisinden başka dostu yoktur.o sadece ezeli rekabettir Beşiktaşlı futbolcular üstüne düşen görevi yapıp hatta fazlasıyla yapıp galatasarayı yenmeleri gerekir.8-0 lar malatyaya giden arabalar unutulmadı daha.
fener şamp.olmasın yeter .... GS-BJK Dosttur Dost KalaCak.. bu lafa katılıyorum
8-0 lar malatyaya giden arabalar unutulmadı daha. bunudu unutmadık ama
tek isteğimiz feneri şampiyon yapmamak
100.yılında fener şampiyon olmasında kim olursa olsun....ama gs-bjk dost değildir bu da böyle biline!!!...
fanatik gslı demirdöven geçen sezon olduğu gibi bu sezon da gerekeni yapar.
ya yok artık saçmalama....geçen sene tabiki fbnin olmasındansa gsnin şamp olması iyiydi...ama bu yıl bizim olma şansımız var o yüzden cumartesi günü maçı kazanıcaz inş
senin kadar iyimser değilim.
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
ya yok artık saçmalama....geçen sene tabiki fbnin olmasındansa gsnin şamp olması iyiydi...ama bu yıl bizim olma şansımız var o yüzden cumartesi günü maçı kazanıcaz inş
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
Orjinalden alıntı: karalı
bjk, gs'a göre daha avantajlı bence...
fb'yi şampiyonlukta zorlucak takım da bjk olucak...
bakıyomda bu ana kadar bjk düşmanlığı gitmiş bu maçda kardeş gibi oldunuz bjk ile yoksa ben mi başka forumdaydım
bu arada fener şampiyon olmucaksa. bjk bizi yensin zararı yok
bizim kimsenin kardeşliğine ihtiyacımız yok.....bjk ve gs da öyledir heralde....herkes kendinden sorumlu..
bjk galibiyeti yada beraberlik tabiki bizim işimize daha çok gelir...
bu tür kardeşlik yakıştırmaları ancak bireysel olabilir yoksa kesinlikle hiç bir camia bir birini sevmez ancak bazı taraftarlar sempati duyabilir
Başımızda Tigana oldukça GS'yi 10-0 bile yensek gene ikinci olamayız, sen git iki haftada 6 puan kaybet 2-0 dan maç ver sonra suçu Ersen martine at, bu adam ciddi mi konuşuyor aklı sıra espri mi yapıyor hala anlayamadım (2 ceza puanı alımışım nedenini anlayamadım, peki bu tigana efendiye kim ceza verecek)
fenerin şampiyonlugunu hangi sonuç etkilicekse inş o sonuç olur.
maçın berabere bitmesini istemem bu kötü olur.
ama inş yine biz kazanırız.
Bu maçı kaybeden liderliği unutsun.
bu maçı BJK alırsa şampiyon olma ihtimali en yüksek takım olacak o moralle....
inşallah beşiktaş alır.
gs bu balla geçen sene nası şampion oldusa we kaç senedr elimizden ansı kaçıosa inönüde bu maçtada malesf yenerler gibime gelio wala alyına isyan ölümüne kartlda ummarm gsnn balı dewreye grmez
Kim yenerse yensin fenerbahçenin elinden şampiyonluğu alacaktır bu kesin....
quote:
Orjinalden alıntı: vaynett
Kim yenerse yensin fenerbahçenin elinden şampiyonluğu alacaktır bu kesin....
olabilir... aslında ama hepsi biribirinden berbat olduğu için muhtemelen arada 8 puan fark feneri şampiyonluğa götürme ihtimali çok yüksek
sen 2-0 dan maç ver denizli ile berabere kal ...
sonrada şampiyonluk için 8 puanı kapatıcak gs ve bjk çok zor bence.
epey iyi bi gaz gerek
yahu beşiktaşın şampiyonluğu zor eğer GALATASARAY yenilirse fener koparr giderrrrr