Şimdi Ara

derece yapanlar obplerini yazsın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
6.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Derece yapmadım ama 110k - 86 obp kaç k atar acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Letonya L kullanıcısına yanıt
    Tamam bende onu anlattım 11 dw de 99-100 olan var 10 dada. Arkadaşlarıma sınav giriş kartı yolladım 10. Sınıfken adamlar 30 dk geçmeden rehberlikçi geldi böyle böyle dedi dediler, kaldı ki kısmen dediklerinş yapmak zorunda kaldılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Ya ben genel olarak sıkıntıdan bahsettim bu çogu insanın sıkıntısı iyi bir okumda 94 95 ortalama yapanlar var özel okulda cidden haketmeden 99 olan var burda bi sorun var işte ayrica ankaranin en iyi 2.lisesindeyim diğer arkadaşlarımada sordum öyle bir dünya yok son seme öğrenci kaybetmek istemiyorlar güzel vaatler sunuluyor ama işte 9 10 da aman sakin gitme sen nasıl istersen ole yaparız denilen bir ortam da yokk

• Letonya L kullanıcısına yanıt
    Size yok demekki, ben gayet gördüm dediğim gibi öğrenci eksiğinden riske girmiyorlarsa sorun olmaz zaten en iyi 2. Lisedeysen öğrenci eksiği durumu kolay oluşmuyor

• Zaten iyi liselerde öğrenci eksiği pek oluşmuyor özellikle 9 10 11 de o zaman iyi liselerde zaten kolaylik sağlıyorlar deme tam aksi oluyor iyi okullarda ki öğrenciler başka okullara gitse çok başarılı olur cubku seviye attıkça sınavlar zorlaşıyor olay burda bence okul ortalaması 96 97 olan biri ilk 10 bine giremiyorsa dandik bi lisededir haketmiyordur özel okullarda bu cok cok olduğu için ben bunu eleştirdim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.